θ

Translate

28 Δεκεμβρίου 2018

Τούρκοι «χάκαραν» το αθλητικό σάιτ της ΕΡΤ

 Εθνικιστικά μηνύματα έστειλαν μέσα από το αθλητικό σάιτ της ΕΡΤ Τούρκοι χάκερς.
Πιο συγκεκριμένα στην αθλητική ενότητα της ιστοσελίδας της ΕΡΤ στην διεύθυνση sports.ert.gr Τούρκοι χάκερ ανήρτησαν ένα τανκς με μία φράση που έλεγε: «Κάνουμε ξεκάθαρο σε όσους συμπεριφέρονται εκτός ορίων ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί όπως στις 7 Σεπτεμβρίου του 1922».Η ημερομηνία αναφέρεται στην καταστροφή της Σμύρνης από τον Κεμάλ Ατατούρκ.
H ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, καθώς προφανώς οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ προσπαθούν να ξεφορτωθούν τους χάκερς και επανήλθε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. 
πηγη skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.