θ

Translate

29 Δεκεμβρίου 2018

Μπλαχίν για Ντιναμό Κιέβου: «Δύσκολο να αντέξει στον Πειραιά»

Ο Όλεγκ Μπλαχίν μίλησε για τα διπλά ματς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League και στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών των ερυθρόλευκων.
Ο άλλοτε σπουδαίος Ουκρανός άσος, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και
αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος της πατρίδας του στην Ελλάδα, λόγω της ατμόσφαιρας που επικρατεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
«Ξέρω ότι είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στον Πειραιά. Πάντως, πιστεύω ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα πλεονέκτημα επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς του μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί στο σύλλογο αυτό. Αλλά οι πιθανότητες είναι 50 στις 50», ήταν τα λόγια του Μπλαχίν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.