θ

Translate

29 Δεκεμβρίου 2018

Στην αντεπίθεση τα «Κίτρινα Γιλέκα» – Πυρπολούν τράπεζες – Άγριο ξύλο στην Γαλλία (Βιντεο)

Χαμός πάλι στο Παρίσι. Τα «κιτρινα γιλέκα» στη αντεπίθεση πυρπολούν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Σοκαριστική εικόνα ενός διαδηλωτή που δείχνει στην κάμερα ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του. Δακρυγόνα και απίστευτη ένταση ξανά στην γαλλική πρωτεύουσα. Δείτε βίντεο, φωτογραφίες και ζωντανή εικόνα.

Κίτρινα γιλέκα… κεφάλαιο έβδομο! Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος.
Ενός κινήματος που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, αλλά κατέληξε σε μια γενικευμένη αποδοκιμασία του Γάλλου προέδρου, τον οποίο εδώ και εβδομάδες πια καλούν να… πάει σπίτι του.
Δείτε ζωντανή εικόνα από τις διαδηλώσεις με τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι
Η ένταση στο Παρίσι δεν λείπει για μια ακόμη φορά. Τα κίτρινα γιλέκα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα επεισόδια δεν λείπουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι διαδηλωτές πετούν αντικείμενα εναντίον τους.
Εικόνα σοκ!
Την ίδια ώρα, η εικόνα ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι εικόνες είναι από την live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.
Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως προκλήθηκε ο τραυματισμός του.
Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρέςκίτρινα γιλέκα
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια στα κίτρινα γιλέκα

.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.