θ

Translate

27 Δεκεμβρίου 2018

Για «διπλό»... κατοχύρωσης στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη EuroLeague για το 2018 με ακόμα ένα «διπλό».
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι το φαβορί στην απογευματινή (19:15) αναμέτρηση με την αδύναμη Νταρουσάφακα, όμως πρέπει να δείξει στο παρκέ το καλό πρόσωπο
των τελευταίων εβδομάδων για να φτάσει σε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη στη regular season.
Οι Πειραιώτες επιδιώκουν να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και να κλείσουν το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας με ρεκόρ 10-5, την ώρα που οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στη κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα.
Ο Μπλατ, που θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του ματς, λόγω της πρόσφατης παρουσίας του στον πάγκο της «Νταρού» (2016-2018), μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός του τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη.
Διαιτητές της αναμέτρησης στη «Volkswagen Arena» θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Φερνάντο Ρότσα και Ρενόντ Γκέλερ.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.