θ

Translate

29 Οκτωβρίου 2018

Δύσκολη δοκιμασία για τον «λαβωμένο» ΠΑΣ στην Ξάνθη

Στα Πηγάδια η Ξάνθη φιλοξενεί στις 7:00 το απόγευμα τον ΠΑΣ Γιάνινα, στο ματς με το οποίο ανοίγει το τρίτο… πιάτο της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Οι Ακρίτες προέρχονται από νίκη και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, ώστε να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Μίλαν Ράσταβατς άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Σαρπόνγκ και τον ανέτοιμο Καντά.
Από την άλλη, οι Ηπειρώτες επιθυμούν να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νικολιά, ο οποίος είχε μικροενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά έχει αρκετές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Κρίζμαν, Κακούμπα και Κουζίκ, πέρα από τους μόνιμα τον τελευταίο διάστημα απόντες Λέο και Περιστερίδη.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Αλ., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Ντόλοβατς, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιδάλ, Γιάκος, Λουκίνας, Παμλίδη, Ξύδας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.