θ

Translate

29 Οκτωβρίου 2018

Ολυμπιακός: Στην κορυφή ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.30, Novasports 2) σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά τις ήττες από τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Παρά το γεγονός ότι ο σημερινός αντίπαλος των Πειραιωτών είναι τελευταίος και χωρίς βαθμό

στο πρωτάθλημα, ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη.
Στο αγωνιστικό πλάνο, ο Γιαννιώτης θα βρεθεί κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα θα παίξουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης. Βασικός θα είναι ο Μπουχαλάκης, έχοντας δίπλα του είτε τον Καμαρά είτε τον Νάτχο και μπροστά του τον Φορτούνη. Στα δύο άκρα θα τοποθετηθούν οι Ναουέλ και Ποντένσε, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έπαιξε στη θέση και στο ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Να σημειωθεί ότι τραυματίες είναι οι Γκερέρο και Χασάν, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα πάρει τη θέση από τον Μάνο, που είναι ο μοναδικός διαθέσιμος φορ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάγια Τουρέ, Κώστας Τσιμίκας και Γιασίν Μερία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνος. 

 πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.