θ

Translate

20 Σεπτεμβρίου 2018

Η «κόλαση» στην Ελλάδα (22:00 live από το CS3).

Η Μπέτις επιστρέφει στην Ευρώπη και το Europa League μετά από 4 χρόνια. Με τη φετινή συμμετοχή των «βερδιμπλάνκος» να ξεκινά από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε μια δύσκολη έδρα, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα «καυτή» και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» δίνουν τεράστια ώθηση στην ομάδα τους.

Η ισπανική ιστοσελίδα «informabetis.com» που ασχολείται με την ομάδα της Ανδαλουσίας κάνει αναφορά στο ματς κόντρα στον Θρύλο. Και στην «κόλαση» που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα στα εντός έδρας ματς.
Απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη, πετυχημένη και άκρως ανταγωνιστική παρουσία στα κύπελλα Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός. Σημειώνοντας πώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Κίκε Σετιέν, αφού δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο 11 παίκτες, αλλά 12! Και ο 12ος παίκτης πάντα κάνει τη διαφορά σε αυτά τα ματς, αλλάζοντας τα δεδομένα και δίνοντας τρομερή ώθηση.
Σε αυτό το γήπεδο έχουν «υποκλιθεί» πολλές ομάδες και η Μπέτις ξέρει πολύ καλά ότι την περιμένει ένα δύσκολο βράδυ.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.