θ

Translate

26 Αυγούστου 2018

Nίκη με γκολ του Χριστοδουλόπουλου για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Λεβαδειακό

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Oλυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 σκορ του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, καταφέρνοντας έτσι να κατακτήσει το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή Super League.
Στο 41ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζησόπουλου στον Φορτούνη, ωστόσο ο τελευταίος νικήθηκε από τον Επασί, που έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.
Πάντως στο 62' ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λάζαρο να λύνει τον γόρδιο δεσμό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 59' ο νεοεισελθών, Χασάν είχε δοκάρι.
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0
Γκολ: 62' Χριστοδουλόπουλος (Ολυμπιακός)
Κίτρινες: Xριστοδουλόπουλος (Ολυμπιακός), Όμο (Λεβαδειακός), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός), Νανγκίς (Λεβαδειακός), Κρνέτα (Λεβαδειακός), Ντιόγκο (Λεβαδειακός), Επασί (Λεβαδειακός), Tσαμπούρης (Λεβαδειακός)
Δοκάρια: Χασάν (Ολυμπιακός)
Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Βούκοβιτς, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Τοροσίδης (46' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Πάρντο (46' Χασάν), Φορτούνης (87' Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο.
Λεβαδειακός: Επασί, Ντιόγκο, Κρνέτα (80' Αντιλέχου), Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Όμο (71' Καραχάλιος), Νανγκίς, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης και Μαρκόβσκι.



 
 
 
 πηγη  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.