θ

Translate

27 Αυγούστου 2018

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Λαμίας: Αλλοδαποί έκλεισαν το δρόμο - Επιτέθηκαν εναντίον οδηγών! (βίντεο)

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην  άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, εξαιτίας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν περίπου 100 παράνομοι μετανάστες. 
Οι συγκεντρωμένοι κάνουν διαμαρτυρία στο δρόμο για τις συνθήκες διαβίωσης στις περίφημες δομές (sic), όπως το φαγητό, κ.α.
και η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα έχει διακοπεί. Ζητούν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής τους στις δομές που τους φιλοξενούν.
1
Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα,  προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν!
Όπως ενημερώνει η Νέα Οδός ΑΕ, τα αυτοκίνητα εκτρέπονται στο παράπλευρο και δευτερεύον οδικό δίκτυο από τον Ανισόπεδο Κόμβο  Μαρκοπούλου έως των Οινοφύτων και αντίστροφα.
Ταυτόχρονα και για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε ισχύ η εκτροπή, έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων σε όλους τους σταθμούς που επηρεάζονται από την κινητοποίηση.
.
 πηγη  pronews.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.