θ

Translate

28 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ». ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΜΠΑΜ» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! (Βιντεο)

Χάος στην πόλη Chemnitz μετά τη δολοφονία πολίτη από μετανάστες την Κυριακή το πρωί. Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα στους δρόμους της γερμανικής πόλης Chemnitz, ζητώντας από την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να αναθεωρήσει τη μεταναστευτική της πολιτική και να λάβει μέτρα για τον περιορισμό των μεταναστών, μετά τη φονική επίθεση
που δέχθηκε Γερμανός πολίτης το πρωί της Κυριακής.
.
 Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν διαμαρτυρόμενο διαδηλωτή.
Οι διαδηλώσεις στην πόλη της ανατολικής Γερμανίας ξεκίνησαν από την Κυριακή και συνεχίστηκαν με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένταση σήμερα.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός Σύρου και ενός Ιρακινού, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του Γερμανού.
Οι Γερμανοί κατά τη διαδήλωση φώναζαν «Αυτή είναι η πόλη μας, αυτή είναι η ζωή μας, μην μας την παίρνετε».
πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.