θ

Translate

31 Μαΐου 2018

Έρχεται στην Ελλάδα ο Ζιοβάνι (ΦΩΤΟ)

Από το 1999 ως το 2005 έπαιξε μπάλα στη χώρα μας με την ερυθρόλευκη φανέλα και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα σε έξι χρόνια και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι δέθηκε με τον σύλλογο και αισθάνθηκε τον Πειραιά δεύτερο σπίτι του.

Τώρα ο Ζιοβάνι θα επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα και αναμφίβολα ξυπνούν μνήμες.
Έχει έρθει και στο παρελθόν στη χώρα μας, δεν θα είναι η πρώτη του φορά και μάλιστα έχει βρεθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Να τονιστεί πως ο Βραζιλιάνος, ο οποίος σε σχετικό του ποστάρισμα στο Instagram, συμπεριέλαβε την Ελλάδα στο επικείμενο ταξίδι του, έρχεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, για να δώσει το παρών την Κυριακή, 3 Ιουνίου, σε εκδήλωση στο "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" για δράση κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξη των προσφύγων.
Παράλληλα μέχρι τις 6 Ιουνίου θα είναι στην Ελλάδα, θα παίξει ποδοβόλεϊ, στα Βοτσαλάκια στην Καστέλα, μαζί με άλλους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, αλλά και τον ηθοποιό, Στέλιο Κρητικό, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Survivor 2.
ΦΩΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.