θ

Translate

27 Απριλίου 2018

Τραντάζεται η γη από τις ερπύστριες των ελληνικών Leopard: Εκατοντάδες Πεζοναύτες παίρνουν την ευλογία του Ιερέα και το ατσάλι ξεχύνεται….

Εκατοντάδες Πεζοναύτες παίρνουν την ευλογία του στρατιωτικού Ιερέα σε μια άσκηση- πρόβα τζενάραλε σύγκρουσης με τις τουρκικές δυνάμεις κάπου στο Αιγαίο. Κατάνυξη και δέος.
Η γη τραντάζεται, ο ήχος από τις ερπύστριες προκαλεί δέος. Τα Leopard βγαίνουν από την μονάδα.

Το Αρχηγείο Στόλου με την 32η Ταξιαρχία πεζοναυτών έδειξαν πως μέσα σε λίγες ώρες μπορούν να ανακαταλάβουν με τρομακτική δύναμη πυρός, ένα ολόκληρο νησί.
Η κάμερα κατέγραψε επί τρεις ημέρες τα όσα έγιναν σε Βόλο και Σκύρο.
Την προετοιμασία και την απόβαση.
Μέσα στο αρματαγωγό δεν κοιμάται κανείς.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.
1 τα ξημερώματα Τρίτης βγαίνει το πρώτο κύμα Πεζοναυτών που θα κάνει εκκαθάριση της ζώνης προσγείωσης των ελικοπτέρων Σινούκ με την Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα.
Αυτή τη στιγμή ξεκινά το δεύτερο κύμα των Πεζοναυτών για την απόβαση στην ακτή.
Ο στόχος είναι να καταλάβουν τους λόφους.
Καταιγισμός πυρών.
Το δεύτερο κύμα των Πεζοναυτών ξεκινά την κατάληψη της παραλίας.
Λίγα λεπτά αργότερα, σε άλλο Κόλπο, ξεκινά η μεγάλη απόβαση.
Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα ποτάμι από ατσάλι ξεχείνεται στην ακτή…
Ολα χρονομετρήθηκαν.
Ελαβαν μέρος δυνάμεις από το Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό.
Μεγάλη άσκηση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών εκτελέστηκε με πλήρη μυστικότητα σε περιοχή νησιού των Σποράδων και περιλάμβανε τα πάντα ,απο ξαφνικές κινήσεις μέχρι αποβάσεις με ταχύτατα οχήματα εξοπλισμένα με αντιαρματικά «Κορνέτ»!
Η Ταξιαρχία των Πεζοναυτών μεταφέρθηκε με τρία (3) Αρματαγωγά και ασκήθηκε με το σύνολο των Δυνάμεων της ενώ είχε και υποστήριξη Αρμάτων μάχης.
Εκτέλεσε και αεροπόβαση πίσω από τις εχθρικές γραμμές , με την συνεργασία της Αεροπορίας Στρατού με Μεταγωγικά Ελικόπτερα
Είναι η Διακλαδική άσκηση «Αιγιαλός».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.