θ

Translate

23 Απριλίου 2019

«52η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

«52η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967- ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ»
«52χρόνια μετά το Πραξικόπημα και 45 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα. Δυστυχώς οι αιματηροί αγώνες
εναντίον της Δικτατορίας όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν, αλλά καλείται ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμη φορά, να αγωνισθεί και να κερδίσει ξανά όλα όσα έχασε από το 2010 έως σήμερα. Καλείται να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τα ξενόφερτα μνημόνια της καταστροφής και της εξαθλίωσης. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, η δικτατορία των οικονομικών κερδοσκόπων έχει συμμαχήσει με κυβέρνηση που επιμένει να αυτοχρίζεται «Αριστερή», που, με τις ευλογίες του αρχηγού της, αποτελείται στη μεγάλη της πλειοψηφία από Αλεξιπτωτιστές και Μπουκαδόρους, και την οποία ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει. Επιβάλλεται να αγωνιστούμε όλοι για κοινωνική δικαιοσύνη και για το χαμένο κράτος δικαίου. Πρέπει να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση, γιατί από την ξενόφερτη Χούντα των Συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της «Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.