θ

Translate

3.3.18

Έτοιμος για το όγδοο ο Ολυμπιακός!

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέρασε στον τελικό του Final Four Κυπέλλου Γυναικών, που διεξάγεται στη Σαντορίνη, νικώντας με 3-1 σετ τον ΑΟ Θήρας. Εκεί θα διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο του στο θεσμό, τον οποίο κατακτά ανελλιπώς από το 2011. Κορυφαία η Σάσκια Χίπε με 30 πόντους!
Οι «ερυθρόλευκες» ζορίστηκαν αρκετά στο πρώτο σετ, το οποίο πήραν με 25-21, ενώ δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο που το πήρα με 28-26. Στο τρίτο σετ ξέφυγαν 18-13 και 21-15, αλλά είδαν την οικοδέσποινα ομάδα με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ να παίρνει το σετ με 25-22. Αυτό ήταν το πρώτο σετ που έχασε ο Ολυμπιακός μετά από 53 σερί κερδισμένα φέτος στην Ελλάδα, ωστόσο αντέδρασε στο τέταρτο και με 25-21 πήρε τη νίκη.
Στις 20:30 διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Πανναξιακό, από τον οποίο και θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Κυριακής.
Τα σετ: 25 - 21, 28 - 26, 22 - 25, 25 - 21 


.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.