θ

Translate

27 Μαρτίου 2018

Ελλάδα - Τσεχία 3-0 (vid)

Η Εθνική Ελπίδων έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην Ξάνθη και με το 3-0 επί της Τσεχίας παρέμεινε μόνη κι αήττητη στην κορυφή του ομίλου.
Μέσα σε όλη την μαυρίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχει και λίγο φως. Το δίνουν -ως συνήθως- οι νεαρές ηλικίες, οι μικρές εθνικές που κάνουν ότι μπορούν για να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.
Στο γήπεδο της Ξάνθης, η Εθνική Ελπίδων ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετική και
αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σκόρπισε την Τσεχία με 3-0. Κάπως έτσι, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη παρέμεινε μόνη κι αήττητη στην κορυφή του ομίλου της με 19 βαθμούς έπειτα από 7 αγωνιστικές και απέκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro.
Η Εθνική μπήκε στο γήπεδο με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν στο 7ο λεπτό ο Λημνιός αξιοποίησε σέντρα του Μανθάτη και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και μετά από δύο καλές ευκαιρίες με Σάλιακα (17’) και Κουλούρη (20’) βρήκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Κουλούρης βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Μανθάτη κι εκείνος έκανε το 2-0 (31’).
Η αποβολή του Γαλανόπουλου (47’), όχι μόνο δεν πάγωσε την Εθνική Ελπίδων, αλλά θαρρεί κανείς ότι την τσίτωσε κι άλλο, αφού στην επόμενη φάση ο Λημνιός κέρδισε πέναλτι.
Ο Κουλούρης αστόχησε στην εκτέλεση, όμως ο Σάλιακας που πήρε το ριμπάουντ έκανε το 3-0 (50’) μέσα σε γενική αποθέωση στο γήπεδο της Ξάνθης που είχε αρκετό κόσμο.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Εθνική ομάδα δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση, παρά τα αρκετά στημένα που κέρδισαν οι Τσέχοι γύρω από την περιοχή του Κότσαρη.
Μάλιστα ο Λημνιός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα (70’), με τους Τσέχους να χάνουν διπλή ευκαιρία τρία λεπτά πριν το τέλος για να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής.
Για την Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκαν οι:  Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μανθάτης (75’ Χατζηδιάκος), Λημνιός (85’ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης (82’ Βέργος).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΛΛΑΔΑ 7    19
2. Κροατία    6    13
3. Τσεχία    6    10
4. Λευκορωσία    6    10
5. Μολδαβία    6    3
6. Σαν Μαρίνο    7    0
.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.