θ

Translate

26 Φεβρουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: To "στρωσε" στα πέριξ - Χιονίζει και στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Έντονη είναι χιονόπτωση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα πέριξ της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα το χει "στρώσει" σε περιοχές του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, του δήμου Λαγκαδά καθώς και στη Χαλκηδόνα.
Από τις 03.00 τα ξημερώματα είναι κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου.  Για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός και ο δρόμος
Χορτιάτη - Πανοράματος, προκειμένου καθαριστεί από τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου και αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.
Λόγω της χιονόπτωσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Φίλυρο και Εξοχή.
Κλειστά λόγω του χιονιού θα μείνουν τα σχολεία και στις περιοχές του Λαχανά, του Βερτίστου και του Σοχού στο δήμο Λαγκαδά καθώς και σε όλο το δήμο Χαλκηδόνας.
Κλειστά θα παραμείνουν λόγω της έντονης χιονόπτωσης και τα σχολεία στο δήμο Ωραιοκάστρου.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα northmeteo, τη φωτογραφία του Νίκου Μεζερίδη, καθώς και το βίντεο του thestival.gr από το κέντρο της Θεσσαλονίκης:
snow-1.jpg
snow-2.jpg
snow-3.jpg
snow-4.jpg
snow-5.jpg
snow-6.jpg
snow-8.jpg
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.