θ

Translate

26 Φεβρουαρίου 2018

Καλη εβδομαδα με...«καυτή» Λετονή που παράτησε την φιλολογία και έγινε μοντέλο! (Εικόνες)

Η Sabine Jemeljanova, γεννήθηκε to 1991, σε μια μικρή πόλη της Λετονίας και το όνειρο της ήταν να σπουδάσει και να ζήσει στην Αγγλία.
Η Λετονή καλλίγραμμη κοπέλα, έφτασε στο Λονδίνο, έμαθε αγγλικά για να σπουδάσει αγγλική φιλολογία. Εκεί όμως την είδε
 ένας γνωστός ατζέντης, ο οποίος της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Κι έτσι και έγινε!
Η καταξίωση ήρθε όταν η Sun ανέδειξε τα κάλλη της στην σελίδα 3 της εφημερίδας. Έκτοτε δεν σταματάει να τα επιδεικνύει.
Απολαύστε την παρακάτω:
11-Sabine-Jemeljanova 12_yj5n 12837-amerikan-futboluna-hayran-sabine-jemeljanova-5536034557b0a 344701 ng2288402 sabine jemeljanova sabine-jemeljanova-0-1922 sabine-jemeljanova-0003 Sabine-Jemeljanova-1209-6 SabineJemeljanova2601146709 13-Sabine-Jemeljanova filecdn.php_1 sabine-jemeljanova-1.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.