θ

Translate

1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ....Ασκήσεις pole dancing από Α.Γεωργιάδη: Πώς προσπάθησε να εξηγήσει το βρισίδι στον Καραμανλή το 2008 για το Μακεδονικό

Άλλη διάσταση στην έννοια του όρου “κωλοτούμπα” (στα αγγλικά kolotoumba όπως συνηθίζει να γράφει στο twitter προσπαθώντας να τρολάρει το ΣΥΡΙΖΑ ο αγαπητός αντιπρόεδρος της ΝΔ) έδωσε σήμερα μέσω του ραδιοφώνου του Alpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης.
“Δεν έχει αλλάξει η θέση μου για τη Μακεδονία,
η φρασεολογία μου το 2008 ήταν απαράδεκτη αλλά…παραδεκτή τότε. Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη έκαναν άριστη διαπραγμάτευση και εμείς (αυτός και ο Καρατζαφέρης) που τότε ζητούσαμε από τον κόσμο να κάνει συλλαλητήριο αποτύχαμε γιατί είχαμε άδικο…”
Αυτά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα και θεωρώντας ότι στην πολιτική δεν υπάρχει μόνο δεύτερη αλλά και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη και όσες χρειαστούν ευκαιρίες μέχρι να εκπληρώσει κάποιος τα προσωπικά του όνειρα και τις επιδιώξεις. Προφανώς μιλάμε για χρυσό μετάλλιο στο “ολυμπιακό άθλημα” της κωλοτούμπας, εκτός αν ο κ.Αντιπρόεδρος θεωρεί ότι είναι ασκήσεις pole dancing.
.
pentapostagma.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.