θ

Translate

12.9.24

Η Ιλουμινάτικη κάρτα υποδυκνύει την επερχόμενη πολιτική δολοφονία;

Έξυπνοι παρατηρητές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μυστηριώδες Ιλουμινάτικη κάρτα  παιχνιδιών που βλέπουμε παρακάτω και ονομάζεται «αρκετά πια» και δείχνει την ομοιότητα ενός άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι του. Υποτίθεται ότι είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που βλέπει την παραπάνω κάρτα στο Ιλουμινάτικο παιχνίδι; Για το τι ή ποιος ήταν, αμέσως σκέφτηκε ένα όνομα. Πολλοί άλλοι έχουν σκεφτεί το ίδιο πρόσωπο. Ποιος πιστεύετε ότι απεικονίζεται στην φωτογραφία της κάρτας; Αν είπατε Ντόναλντ Τραμπ, δεν είστε οι μόνοι, και μετά από τις πρόσφατες απειλές του άρχοντα των ναρκωτικών του Μεξικού, El Chapo, που υποτίθεται ότι προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σύλληψη του Τραμπ- «νεκρός ή ζωντανός»,who.jpg Λαμβάνουμε ιδιαίτερα υπόψιν τις πρόσφατες πολιτικές δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον, Τζεμπ Μπους και του Κυβερνήτη στο Νιού Τζέσε'υ' , Chris Christie, όπως φαίνεται στο 1ο βίντεο παρακάτω,που φωνάζουν «ΑΡΚΕΤΆ!»σχεδόν σαν σε ταυτοφωνία, αναφορικά με τα «καμώματα»του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη και η CIA παραδέχθηκε πρόσφατα ότι, οι ίδιοι ήταν μέρος της συγκάλυψης για τη δολοφονία του JFK Οι θεωρίες συνωμοσίας, γι αυτή την κάρτα προοιωνίζουν άλλη μία απόπειρα δολοφονίας σε αμερικανικό έδαφος. enoughisenough1.jpg Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τις προγγούμενες καταστροφές που έχουν καταγραφεί από τις Ιλουμινάτικες κάρτες,όπως η πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού, το τσουνάμι στην Ιαπωνία και την πυρηνική καταστροφή,και την 11η Σεπτεμβρίου.Θα είναι ο Τραμπ το επόμενο θύμα αφού  γκρεμίζει τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
. corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.