θ

Translate

9.2.18

Αιχμές από στελέχη Ν.Δ. για απομάκρυνση Γεωργιάδη...

Αιχμές για απομάκρυνση από τα καθήκοντά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδη άφησε ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.
«Στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη...
ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων» είπε παραπέμποντας το θέμα στην κρίση του
αρχηγού της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη.
«Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα», συμπλήρωσε.
Ο κ. Βλάχος διαχώρισε τη θέση του από τα στελέχη της Ν.Δ. που μιλούν για «μάρτυρες κουκουλοφόρους» υπενθυμίζοντας ότι η Ν.Δ. ήταν αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.
Ακόμα πιο επικριτικός ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ως  «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμιφισβητήσιμη».
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
Ακόμη κι αν γίνεται "τσίρκολο", όπως λέγανε οι παλιότεροι.
Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο -- και μάλιστα δοτό.
Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει.
Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο -- ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.
Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. 

Χωρις χασιμο χρόνου.
nonews-news
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.