θ

Translate

28 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή η μητέρα παραδέχθηκε οτι είχε πάνω από 80 σχέσεις με παντρεμένους (pics)

H Louise Van Der Velde είναι μητέρα δύο παιδιών δουλεύει ως sex therapist και ζει κάθε της μέρα σαν να είναι η τελευταία.
Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο πρότεινε μία sex therapist από την Αγγλία, προκειμένου ένας γάμος να αντέξει στην πάροδο του χρόνου και να μην φθαρεί. Ποιος είναι αυτός;
Και ο άνδρας και η γυναίκα
να πηγαίνουν με άλλους και άλλες, προκειμένου να μένει ζωντανό το πάθος τους.
Αυτό ουσιαστικά είπε η Louise Van Der Velde, η οποία από το 2004 που έχασε τον άνδρα της, έχει συνάψει σχέσεις με πάνω από 80 παντρεμένους άνδρες μέσω του site γνωριμιών, Illicit Encounters, ενώ όπως τονίζει οι γυναίκες των περισσότερων γνώριζαν για την επαφή αυτή, αλλά προτίμησαν να κάνουν τα... στραβά μάτια.

«Οι παραδοσιακές συμβουλές γάμου δεν έχουν καμία επιτυχία, καθώς στηρίζονται σε ένα μοντέλο που δεν έχει ανανεωθεί εδώ και 150 χρόνια. Το “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” σημαίνει μονογαμία, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό και δεν είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης.
Για αυτό ζω την σεξουαλική μου ζωή κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο κόσμος θα πρέπει να κρίνει λιγότερο και να κάνει περισσότερο σεξ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις σεξ μόνο με έναν άνθρωπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η επαφή της με άλλους άνδρες ξεκίνησε λίγο πριν πεθάνει ο σύζυγός της: «Αποφασίσαμε να ανοίξουμε την σχέση μας και έκτοτε συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο. Ο θάνατός του με έκανε να καταλάβω οτι κάθε μέρα είναι σημαντική».

Βέβαια όπως ξεκαθάρισε από την φιλοσοφία της αυτή, αφήνει έξω τα δύο της παιδιά που είναι 12 και 17 ετών... Πως όμως το καταφέρνει αυτό μιλώντας δημόσια για αυτό που κάνει, είναι άγνωστο...
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.