θ

Translate

31 Ιανουαρίου 2018

Maurizio Pagliassotti: "Η Ελλάδα του Τσίπρα στο τελευταίο κεφάλαιο του συνολικού ξεπουλήματος της δημόσια περιουσίας της και του πολιτισμού της..."

Ο Τσίπρας στην Ιταλία με τον Πριμηκήρη και τον Αργύρη Παναγόπουλο, όταν πούλαγε επανάσταση, μαρξισμό-λενινισμό για το κόμμα "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη" Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ξοδεύονται αμύθητα ποσά από τα "αδήλωτα κονδύλια" [έτσι περιγράφονται τα μυστικά κονδύλια των διάφορων "αρμόδιων" υπουργείων που διαθέτουν αποθεματικά τέτοιου είδους για "εθνικά θέματα"...
όπως λένε όλες οι κυβερνήσεις] για πληρωμένα άρθρα σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ώστε να εμφανίζεται μια Ελλάδα στο δρόμο της "ανάπτυξης". Δυστυχώς χρήματα -δεν θα μάθουμε ποτέ το ακριβές ποσό που μέχρι τώρα διατέθηκε για αυτούς τους "σκοπούς"- που στοχεύουν την πλύση εγκεφάλου και το τάισμα άχυρου του ελληνικού λαού. Να διατηρήσουν ζεστή μια ανύπαρκτη ελπίδα πως μπορεί να σταματήσει η εξαθλίωση και συνάμα να συνεχίσουν την ενοχοποίηση του πολίτη πως αυτός φταίει για ότι έχει συμβεί.

Πληρώνει ο ίδιος ο λαός τη δολοφονία του...

Στη γειτονική Ιταλία που επιχειρήθηκε η εξαγωγή του μοντέλου Τσίπρα με το κόμμα "Λίστα Τσίπρα για να αλλάξουμε την Ευρώπη" και μέχρι τώρα ο υποψήφιος αυτού του σχήματος, ανταποκριτής και της πάλαι ποτέ αριστερής εφημερίδας "Il Manifesto" Αργύρης Παναγόπουλος, με διάφορες ψευδείς δημοσιεύσεις προσπαθούσε να διατηρεί ένα "δημοκρατικό" προφίλ του Τσίπρα (άραγε με τον προσωπικό του ιδρώτα, ή με αμοιβή κι από ποιον φορέα έχει αναλάβει αυτό το ρόλο;).

Ένας αριστερός -χωρίς εισαγωγικά- Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας ήρθε για ρεπορτάζ στην Ελλάδα το Γενάρη του 2018 και εκτέλεσε οριστικά τον Τσίπρα στην Ιταλία.

Άραγε κάνουν καλό στον πρωθυπουργό μας να του αποκρύβουν τι συμβαίνει και να του δίνουν ευχάριστες πληρωμένες από τον ελληνικό λαό δημοσιεύσεις των ιταλικών ΜΜΕ;

Προστατεύουν τον πρωθυπουργό, την υγεία του; Τι συμβαίνει;
Έτσι ο Maurizio Pagliassotti εκτέλεσε και κατέρριψε κάθε αξιοπιστία και κύρος -απ' ότι είχε απομείνει- στον Τσίπρα. Συνάμα είπε την ωμή αλήθεια για το λαό μας: Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!
Ας Δούμε:

"Η Ελλάδα στην τελική φάση: σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ότι μπορεί να πουληθεί, ακόμη και σπίτια πολιτών

Η Ελλάδα του Τσίπρα στο τελευταίο κεφάλαιο του συνολικού ξεπουλήματος της δημόσια περιουσίας της και του πολιτισμού της. Στην αγορά κατέληξε η ίδια η δημοκρατία

ΑΘΗΝΑ - Η Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα μπήκε στη «φάση εργαστηρίου»: βλέπεις τι συμβαίνει σε μια... χώρα όταν αφήνεται στα χέρια πιστωτών.

Λέει ο Milton Friedman: «Το σοκ είναι χρήσιμο για να καταστεί πολιτικά αναπόφευκτο εκείνο που είναι κοινωνικά απαράδεκτο»: το σοκ στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 όταν με πεταγμένο το σακάκι στο τραπέζι και την κραυγή «πάρτε κι αυτό» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την χωρίς όρους παράδοση του ηττημένου έθνους του. Ντροπιασμένος με τη δική του θέληση απέναντι στη δική του χώρα και στην Angela Merkel. Στο τραπέζι, εκείνη τη νύχτα, δεν τελείωσε μόνον η Ελλάδα, αλλά η ίδια η δημοκρατία που η δύση έζησε σ' εκείνο που ο μεγάλος ιστορικός Hobsbawm χαρακτήρισε «τα τριάντα ένδοξα χρόνια»...

Στη νέα παγκοσμιοποιημένη σφαίρα η Ελλάδα είναι το πρώτο πείραμα της "διάλυσης ενός κράτους"..."
Το πλήρες κείμενο του άρθρου ακολουθεί στην ιταλική...
Το κουράγιο της μετάφρασης χωρίς να δακρύσεις δεν υπάρχει... νιώθεις σαν να δολοφόνησαν τους γονείς σου, τα παιδιά σου, την ψυχή σου... κι όταν σε μια τέτοια κατάσταση κατοχής, όταν ακόμη και για την προμήθεια ενός μολυβιού πρέπει να στο εγκρίνουν οι κτήτορες τους... αυτοί οι ξεδιάντροποι, με τη συνεργασία της δημοσιογραφικής πορνείας και της λεγόμενης "δικαιοσύνης" "συζητούν" και "διαπραγματεύονται" για τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, το Αιγαίο, την Κύπρο μας... δολοφονούν την ψυχή μας: Ανδρέας Παπανδρέου... "Το όνομά μας είναι η ψυχή μας"!

Για να δούμε το κατοχικό και πληρωμένο από το λαό ΑΠΕ, η ΕΡΤ Τελ Αβίβ, η "αριστερή" εφημερίδα των συντακτών... θα το μεταφράσουν και διαδώσουν στο λαό μας, ή θα προπαγανδίζουν τα πληρωμένα άρθρα στον ξένο τύπο από τον κάθε τυχάρπαστο τυχοδιώκτη, από τον κάθε "αριστερό δημοσιογράφο" Αργύρη Παναγόπουλο.

Ο Λαφαζάνης έχει σύμβουλο και συνεργάτη κάποιον άλλο "αριστερό", κάποιον Πριμηκήρη, αυτόν που έφερε σε επαφή τον Λαφαζάνη με τους μασόνους της Ιταλίας

 Και σήμερα αυτοί που οδήγησαν τον Τσίπρα στην κυβερνητική εξουσία συνεχίζουν να μην αυτομαστιγώνονται δημόσια και να ισχυρίζονται ότι θα μας σώσουν, αλλά είμαστε "εθνικιστές" αν διαδηλώσουμε για την Πατρίδα μας!

Ο Τσίπρας, ο Γιωργάκης, η Φώφη, ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Κούλης, ο Βενιζέλος δεν έχουν την "κακία" μας... έκαναν σαν πληρωμένοι δολοφόνοι -όπως αποκαλούσε αυτά του είδους τα ερπετά ο Ανδρέας Παπανδρέου- απλώς τη δουλειά που τους ανατέθηκε από τα αφεντικά τους. Τις ευθύνες έχουν όσοι βοήθησαν το κατοχικό καθεστώς και συνεχίζουν σήμερα που "διαπραγματεύονται" την πατρίδα μας αρχίζοντας από τη Μακεδονία. Τις έχουν οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ, αυτοί που κάνουν κατασχέσεις, που κόβουν το ηλεκτρικό, όλοι όσοι στηρίζουν την κατοχή πίσω από το "κάνουμε τη δουλειά μας" και φυσικά το καλύτερό τους άλλοθι η χρυσή αυγή του 4ου Ράιχ!

Γι' αυτό την Κυριακή στο Σύνταγμα πάμε μαζικά. Δεν πάμε για τον Τράγκα, τους οργανωτές και τα συμφέροντά τους, τους Πατούληδες και σια... Πάμε για την Πατρίδα μας τα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.