θ

Translate

30 Ιανουαρίου 2018

Καναδοί τουρίστες γέμισαν με σκουλήκια στα πόδια αφού περπάτησαν σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας

Η 22χρονη Κέιτι και ο 25χρονος Έντι από τον Καναδά έκαναν το λάθος να μην φορέσουν παπούτσια
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Καναδών τουριστών που επέλεξε να περπατήσει με γυμνά πόδια σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facecbook

η 22χρονη Κέιτι Στίβενς, τόσο η ίδια όσο και ο 25χρονος φίλος της Έντι Ζίτνερ, απέκτησαν σκουλίκια στα πόδια τους με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να πάρουν αντιβίωση.
Σύμφωνα με την ίδια το πρώτο σύμπτωμα μετά τον περίπατο στην παραλία της Πούντα Κάνα ήταν η έντονη φαγούρα στα πόδια. «Η φαγούρα ήταν έντονη και αρχικά πιστέψαμε ότι πρόκειται για ψύλλους από την άμμο και γι' αυτό δεν δώσαμε και μεγάλη σημασία δήλωσε η 22χρονη στο κανάλι CTVNews.
Με την επιστροφή τους, όμως, μετά από μια εβδομάδα στη Δομινικανή Δημοκρατία κατάλαβαν ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα καθώς οι πρώτοι δύο γιατροί που τους εξέτασαν δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν την αιτία για την οποία τα πόδια των δύο νεαρών Καναδών είχαν πρηστεί και είχαν γεμίσει φουσκάλες.
Για καλή τύχη της Κέιτι και του Έντι ο τρίτος γιατρός τον οποίο επισκέφθηκαν έκανε τη σωστή διάγνωση. Οι δύο Καναδοί είχαν μολυνθεί από lavra migrans, ένα είδος παράσιτου που εντοπίζεται στα έντερα.
Η περιπέτεια των δύο, πάντως, δεν τελείωσε με τη διάγνωση καθώς, όπως έγραψε η Κέιτι στην ανάρτησή της στο Facebook, οι αρχές του Καναδά δεν συνταγογραφούσαν το απαραίτητο φάρμακο και έτσι χρειάστηκε να το παραγγείλει από τις ΗΠΑ.
Μετά την περιπέτειά της η Κέιτι κάλεσε όλους όσοι συνηθίζουν να περπατούν χωρίς παπούτσια στην άμμο τροπικών περιοχών να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να δίνουν βάση στα συμπτώματα που τυχόν εμφανιστούν.

.
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.