θ

Translate

8.11.19

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:...ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΑ ΧΕΣΕΙ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΩΛΏΘΗΚΕ! Αδέρφια, ξαδέρφια και σύντροφοι πολιτικών διορίζονται στον κρατικό μηχανισμό . ΚΑΦΕΝΕΙΟ ...Τ0 ΧΡΕΟΣ....ΟΡΣΕ...ΣΕ ΟΛΑ...!!!.

Μπαράζ διορισμών από τη Κυβέρνηση. Την τιμητική τους έχουν οι σύντροφοι των πολιτικών
Ατομα από το οικογενειακό ή το φιλικό
περιβάλλον τοποθετούνται σε θέσεις από τους συγγενείς και φίλους τους, ή από άλλους υπουργούς, όπως αναφέρει

ο ΒΗΜΑτοδότης, που παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Ετσι, ο Κώστας Παπαϊωάννου είναι ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Δικαιοσύνης. Η σύζυγός του, Κλειώ Παπαπανταλέων τοποθετήθηκε σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Τη σύντροφο του τελευταίου, Ιφιγένεια Καμτσίδου, τοποθέτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.
Η ιστορία δεν σταματά εκεί. Ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, τοποθέτησε ως σύμβουλό του τον αδερφό της Ρένας Δούρου, Π. Δούρο. Ο σύντροφος της περιφερειάρχου, Δημήτρης Μπενίσης, έχει ρόλο συντονιστή στην Περιφέρεια Αττικής.
Ακόμη, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έχει τοποθετήσει τον πρώτο εξάδελφο του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα, ως σύμβουλό του και του ανέθεσε την πρώτη του αποστολή στο Ιράν. Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, έχει ως σύμβουλο τον αδελφό της, Νίκο Κουντουρά.
Επιπλέον, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ευάγγελος Καλπαδάκης, είναι ανιψιός της συζύγου του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση. Ο αδερφός του, Γιώργος Καλπαδάκης, είναι επικεφαλής του γραφείου του αντιπροέδρου, Γιάννη Δραγασάκη. Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον τρεις υπουργοί έχουν φροντίσει να διορίσουν ως συμβούλους παιδιά ή ανίψια παλαιών στελεχών του ΚΚΕ.

ksipnistere.com/
μονταζ teo
7 1 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.