θ

Translate

30 Οκτωβρίου 2017

Ο Μπουτάρης εξηγεί γιατί δεν πήγε στην παρέλαση μετά την γενική κατακραυγή…ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ....!!!!

«Σοβαρούς οικογενειακούς λόγους» επικαλέστηκε τώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ερωτηθείς για την απουσία του από τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι είχε προαναγγείλει την απουσία του από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση εδώ και καιρό αλλά φαίνεται ότι
τώρα «τα μαζεύει».
Ο κ. Μπουτάρης έδωσε το «παρών» στις σημερινές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.
«Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα στη μαθητική παρέλαση. Απουσίαζα και από τη δοξολογία και τη στρατιωτική παρέλαση για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα και τον δεσπότη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους ζήτησα συγγνώμη, γιατί είχα σοβαρούς οικογενειακούς λόγους» είπε ο κ. Μπουτάρης.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε για την απουσία του δημάρχου: «Ο κύριος δήμαρχος ήταν απών στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, επικαλούμενος προσωπικούς, οικογενειακούς, λόγους. Το σέβομαι απολύτως. Παρά ταύτα, το ερώτημα παραμένει: «Γιατί δεν ενημέρωσε το λαό της Θεσσαλονίκης; Το επικοινωνιακό του επιτελείο ήταν σε διακοπές;»».





ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.