θ

Translate

29 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Η «Κοιλάδα του Θανάτου» που οι κατά συρροή δολοφόνοι εξαφανίζουν τα πτώματα των θυμάτων τους (Φωτος - Βιντεο)

Νοτιοανατολικά της οροσειράς Σιέρρα Νεβάδα στην έρημο Μοχάβι στις ΗΠΑ, βρίσκεται η λεγόμενη «Κοιλάδα του Θανάτου».
Μέσα στην απέραντη έρημο που εκτείνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 45 της Πολιτείας του Τέξας, έχουν εξαφανιστεί ή έχουν ταφεί πάνω από 30 γυναίκες από το 1970.
Αυτό το σύγχρονο ερημικό νεκροταφείο,
έκτασης 50 μιλιών από τον δρόμο, έχει λάβει τον «τιμητικό» τίτλο λόγω των πολλών τροχαίων ατυχημάτων. Όμως υπάρχει ακόμη ένας ακόμα λόγος, πιο σκοτεινός και πιο μυστήριος, που κατατάσσει το μέρος ανάμεσα στα καταραμένα του πλανήτη.
Πρόκειται για μια απομακρυσμένη περιοχή, την οποία έχουν επιλέξει κατά καιρούς κατά συρροή δολοφόνοι για να θάψουν ή καλύτερα να εξαφανίσουν τα πτώματα των θυμάτων τους.
crime21
Αφαίρεσαν με μεγάλη ευκολία ανθρώπινες ζωές, διέπραξαν το τέλειο έγκλημα με όπλο τους τη… φύση. Οι φρικαλέες πράξεις τους βρήκαν έναν ανέλπιστο και συνάμα τόσο πιστό συνεργό αφού δεν τους πρόδιδε ποτέ. Εδώ που ο θάνατος καραδοκεί, η φύση κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά τους, «θάβει» τα ειδεχθή εγκλήματά τους και εξαφανίζει τα ίχνη τους. Όσοι διέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο 45 του Τέξας νιώθουν μία περίεργη ανατριχίλα.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην κοιλάδα του Τέξας βοηθούν στην ταχύτερη αποσύνθεση των σωμάτων. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ίχνη εξαφανίζονται και κανείς δεν μπορεί να συνδέσει το έγκλημα με τους ίδιους. Κάπως έτσι το έγκλημα ανακηρύσσεται σε τέλειο και εκείνοι πολύ απλά μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίσουν τη δράση τους χωρίς φόβο.
crime3
Το καταραμένο μέρος στοιχειώνει όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τις αρχές, το σημείο θεωρείται εύκολα προσβάσιμο και αποτελεί τον καλύτερο «συνεργό» των δολοφόνων για την απενοχοποίησή τους.
Κατά καιρούς, πολλοί αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν διεξάγει έρευνες στην περιοχή, με σκοπό την εξακρίβωση στοιχείων και πληροφοριών, αλλά η έρευνά τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολη γιατί στην περιοχή υπάρχουν εγκαταλελειμμένα πεδία πετρελαίου. Το σημείο είναι το ιδανικό μέρος για ένας κατά συρροή δολοφόνο και έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους.
crime4
Οι περισσότερες από τις υποθέσεις που σχετίζονταν με τις 30 σορούς που βρέθηκαν στο σημείο, μπορεί να έμειναν ανεξιχνίαστες είχαν όμως κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ήταν όλα κορίτσια ηλικίας 10-25 ετών, με φυσιογνωμικές ομοιότητες και το κυριότερο, δεν είχε εντοπιστεί ποτέ ο δολοφόνος τους. Τα ευρήματα πολλές φορές σόκαραν τις αρχές, αφού τα πτώματα δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν, παρά μόνο από το DNA τους.
crime8
Το 1980 παρατηρήθηκε έξαρση εγκληματικότητας. Η αστυνομία εντόπισε μια «ομάδα» πτωμάτων που ήταν θαμμένη στην περιοχή. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η περίπτωση της 12χρονης τότε Μπρουκς Μπράσγουελ και της 14χρονης φίλης της Τζόρτζια Γκιρ, που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το παντοπωλείο της γειτονιάς τους.
crime5
Το μόνο που βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν ό,τι είχε απομείνει από τα άτυχα κορίτσια κι αυτό ήταν τα υπολείμματα από τα σώματά τους, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και αποκάλυψαν την ταυτότητα των δυο ανήλικων κοριτσιών. Το 1996 ένας άνδρας με το όνομα Έντουαρντ Χάρολντ Μπελ, ο οποίος ήταν κρατούμενος, καυχήθηκε ότι είναι υπεύθυνος για τον φόνο 11 κοριτσιών στο Γκάλβεστον Κάουντι, τη δεκαετία του 1970.
crime6
Τις αποκαλούσε οι «Έντεκα που πήγαν στον Παράδεισο». Ποτέ δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ενοχή του. Αργότερα, φοβούμενος τις συνέπειες άλλαξε την ομολογία του και υποστήριξε ότι συμμετείχε σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου, που τον ώθησε να παραδεχτεί ότι σκότωσε τις 11 κοπέλες και τις έθαψε στο σημείο. Είναι αδύνατο για την αστυνομία ακόμα και σήμερα, να παρακολουθεί και να ερευνά κάθε τετραγωνικό μέτρο της έκτασης.
Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι, η αστυνομία πολλές φορές άνοιξε το φάκελο των ανεξιχνίαστων υποθέσεων σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στη δυστυχία των οικογενειών που είδαν από τη μια μέρα στην άλλη την ζωή τους να καταστρέφεται και να φέρει τον δολοφόνο αντιμέτωπο με την Δικαιοσύνη.
crime7
Η ιστορία της σκοτεινής έκτασης του Θανάτου ενέπνευσε και τους δημιουργούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι δημιούργησαν το 2012, μια ταινία τρόμου με τίτλο «Texas Killing Fields», με πρωταγωνιστή τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.
Το CBS έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για την «Κοιλάδα του Θανάτου».
.
apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.