θ

Translate

30 Οκτωβρίου 2017

Ο αθώος χερ Σόιμπλε...ΕΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...

Ο χερ Σόιμπλε επί σειρά ετών υπήρξε τσάρος της γερμανικής, αλλά πλαγίως και της ευρωπαϊκής οικονομίας. 
Ο χερ Σόιμπλε φρόντισε, όσο κανείς άλλος, για τη βιομηχανική, εξαγωγική ανάπτυξη της Γερμανίας.
Ο χερ Σόιμπλε ήταν ο ζωντανός κόφτης των μεγάλων δημοσιονομικών ελλειμμάτων σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης. 
Ο χερ Σόιμπλε δεν ευθύνεται για τις περικοπές συντάξεων. 
Ο χερ Σόιμπλε νίπτει τας χείρας του.

 Ο χερ Σόιμπλε αθώος του ελληνικού εγκλήματος. Η πρώτη ευθύνη είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας των κυβερνήσεων και της ελληνικής κοινωνίας!
Δύο πράγματα όμως εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα. Το πρώτο έχει να κάνει με το ιλιγγιώδες πλεόνασμα της γερμανικής οικονομίας. Που έχει χτυπήσει ταβάνι 9%. Πρωτοφανές. Ωστόσο για το πλεόνασμα δεν υφίσταται κόφτης. 
Ο χερ Σόιμπλε προσπερνάει και σφυρίζει αδιάφορα. 
Ο χερ Σόιμπλε γνωρίζει άριστα ότι αυτό το ταβάνι προέκυψε και προκύπτει από την αιμορραγία των ευρωπαϊκών οικονομιών. Με απλά λόγια, οι Ευρωπαίοι πολίτες λειτουργούν, εν αγνοία τους, ως αιμοδότες του γερμανικού οικονομικού θαύματος.
Φυσικά, ο χερ Σόιμπλε θα ισχυριστεί -και δικαίως- ότι ο ανταγωνισμός είναι ελεύθερος, επομένως «ας φροντίζατε και εσείς να πριμοδοτούσατε τη δική σας βιομηχανία». Ορθώς, χερ Σόιμπλε! Ομως, σε αυτή την περίπτωση ο συνασπισμός ευρωπαϊκών κρατών καταλήγει να είναι μια γιγαντιαία οφθαλμαπάτη και μια επίσης γιγαντιαία ψευδαίσθηση!

Ο χερ Σόιμπλε, όμως, είναι της παμπόνηρης λογικής «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σας δικά μου». Θαυμάσια. Οσο όμως πορεύονται οι ευρωπαϊκές χώρες με τη λογική του χερ Σόιμπλε τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος εσωτερικών τριβών και τόσο γίνεται ορατή η πιθανότητα αυτοδιάλυσης της Ευρωζώνης. Που σημαίνει, χερ Σόιμπλε, ότι από αυτή την υπέρβαρη γερμανολατρία σας προκύπτει και η πολιτική μυωπία σας.

Το δεύτερο ζήτημα που αιωρείται άνωθεν της ιδιοφυούς οικονομικής κεφαλής του χερ Σόιμπλε είναι το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο των Γερμανών χιτλερικών. Οπου οι χιτλερικοί κανίβαλοι, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες Γερμανών ιστορικών, άρπαζαν μετά μανίας ακόμα και τα κορδόνια των ρακένδυτων Ελλήνων πολιτών. Αφού προηγουμένως είχαν σκουπίσει κάθε ελληνικό θησαυρό!

Ο χερ Σόιμπλε μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτό το παροιμιώδες πλιάτσικο έγινε με την ίδια μανία σε όλα τα κρατικά και ιδιωτικά θησαυροφυλάκια όλων των κατεχόμενων χωρών. Ακόμα και σε διαμερίσματα, υπόγεια και αγροτεμάχια. Ιδιαίτερα με τις περιουσίες όλων των Εβραίων. Παρέα φυσικά με εκατομμύρια θύματα της αρίας φυλής σε πολλές χώρες, όπως οι Πολωνοί, οι Ουκρανοί, οι Κροάτες, ακόμα και οι Ελληνες Θεσσαλονίκης και Κερκύρας. Οτι αυτό το «περιστατικό» ανήκει στο παρελθόν. Τα συμπαρομαρτούντα έκτατων, πολεμικών, δυσάρεστων καταστάσεων. Και ότι όλες οι μεταπολεμικές γερμανικές κυβερνήσεις ουδεμία ευθύνη φέρουν γι’ αυτό το εξωφρενικό, ανατριχιαστικό έγκλημα!

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον χερ Σόιμπλε τις δικές του τοποθετήσεις. Οταν έλεγε, και πολύ ορθώς, ότι κάθε κράτος έχει τη συνέχειά του. Οτι κάθε κυβέρνηση κουβαλάει μαζί της και τις αμαρτίες της προηγούμενης. Επομένως, και σύμφωνα με τη δική του ορθή λογική, οι χθεσινές και οι σημερινές γερμανικές κυβερνήσεις, θέλουν δεν θέλουν, κουβάλανε τις αμαρτίες των χιτλερικών κυβερνήσεων. Σωστά;

Με απλά λόγια, χερ Σόιμπλε, εμείς ως άμυαλοι Νεοέλληνες πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουμε τα δανεικά. Ομως και εσείς, χερ Σόιμπλε, πρέπει να επιστρέψετε τα δισεκατομμύρια από το πλιάτσικο των προγόνων σας. Να τα επιστρέψουμε εμείς μέχρι τελευταίας δεκάρας. Να τα επιστρέψετε αμέσως και εσείς μέχρι τελευταίας δεκάρας! Είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.