θ

Translate

5.10.17

ΒΙΝΤΕΟ για το Μαξίμου: Οι Τούρκοι πετάνε ελληνικές σημαίες και προσβάλλουν τον Ελληνισμό ...ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......!!!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Οι Τούρκοι προκαλούν, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, την ώρα που κάποιοι μας ζητούν να αποδεχθούμε την «ελληνοτουρκική φιλία», την οποία οι Τούρκοι την αντιλαμβάνονται όπως ένα παντρεμένο ζευγάρι, όπου τον ρόλο της γυναίκας τον έχει η Ελλάδα, βάσει των ισλαμικών προτύπων.
Πέραν όλων των άλλων προκλήσεων σε γεωπολιτικό επίπεδο, ταινίες και σίριαλ που προβάλλονται στη γείτονα περιέχουν αναφορές που στέλνουν άκρως ανθελληνικά μηνύματα.
Τελευταίο πρόσφατο παράδειγμα είναι η σειρά «Πρωτεύουσα-Αμπντουλχαμίτ» που μεταδίδεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο πρώτο κρατικό κανάλι «Trt».
Στο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου και συγκεκριμένα στο 00.25 προβάλλεται μέσα σε ένα κουτί μία ελληνική σημαία και ακούγεται η φράση «αυτό είναι το λάβαρο που θέλησε να στήσει στην Αγιά Σοφιά ο ελληνικός στρατός». Για να ακολουθήσει στο 00.36 η προκλητική κίνηση του Σουλτάνου να πετάξει την ελληνική σημαία στο πρόσωπο κάποιου με τον οποίο συνομιλεί.
Ως ηθοποιοί χρησιμοποιούνται φυσικά οι ελληνογενείς της Τουρκίας, οι οποίοι φυσιογνωμικά μοιάζουν, όπως βλέπετε με Έλληνες και όχι τους αυθεντικούς Τούρκους με καταγωγή από την δυτική Κίνα.
Όσο για την Αγιά Σοφιά, ας έχουν λίγο ακόμα υπομονή!
.
Στην ταινία δε «Bizans Ouynları», οι Τούρκοι παρουσιάζουν το Βυζάντιο ως την πιο διεφθαρμένη και αισχρή αυτοκρατορία που υπήρξε στην ανθρωπότητα.
Ένα Βυζάντιο γεμάτο από σεξουαλικά όργια, από ανώμαλους αυτοκράτορες, από ένα λαό μαλθακό, διεστραμμένο και διψασμένο για αίμα στα στάδια, από ένα ιερατείο γεμάτο σεξουαλικά ανώμαλους, από αυτοκρατόρισσες σαν τις μεγαλύτερης πόρνες της ιστορίας.
Για να είμαστε δίκαιοι στο δήθεν χριστιανικό Βυζάντιο υπήρχε πράγματα ίντριγκα και σεξουαλικά σκάνδαλα.
Ωστόσο, αυτό που θέλουν να πετύχουν οι Τούρκοι είναι να πλήξουν τον Ελληνισμό, αποκρύπτοντας τα οθωμανικά όργια με τα γιουσουφάκια, τους ευνούχους και τους ομοφυλόφιλους και παιδεραστές Σουλτάνους!
.
el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.