θ

Translate

10.9.17

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ «ΠΙΑΝΕΤΑΙ» στην ΚΑΜΕΡΑ (video)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΑΓΕ;;;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πολλοί έχουμε ακούσει να γίνεται λόγος για ερπετοειδή.
Όσοι εστερνίζονται την θεωρία αυτή, προσπαθούν να βρουν τρόπους να αποδείξουν ότι είναι πραγματική και σε ισχύ.
Ο μόνος τρόπος είναΕΠΕΙι οι κάμερες σε «ζωντανά» στιγμιότυπα.
Αυτή την φορά, λοιπόν, η κάμερα «έπιασε» μία δημοσιογράφο που ενώ μιλάει ζωντανά στην τηλεόραση, ξαφνικά ανοίγει τα μάτια της και είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι προηγουμένως ή τις επόμενες φορές…
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Ίσως, εξηγήσεις του τύπου: ψηφιακό σφάλμα, παιχνίδι του φωτός από τους πολλαπλούς προβολείς, κλπ, να έχουν μία αληθοφάνεια, αλλά οι υποστηρικτές της θεωρίας των Ερπετοειδών, δεν πείθονται.
Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας:
.
koraks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.