θ

Translate

16.9.17

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.


Στη συγκέντρωση μετέχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, μεταναστών και μέλη του ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), ενώ μεταξύ άλλων παρευρίσκεται και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Βγήκαμε χιλιάδες στους δρόμους για να διαδηλώσουμε κατά της Χρυσής Αυγής και να ζητήσουμε να κλείσουν τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα, που αποτελούν ορμητήριο των νεοναζί. Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να πάνε φυλακή οι νεοναζί» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου και επισήμανε: «Θέλουμε να κυριαρχήσει η ελπίδα και όχι ο τρόμος και η απελπισία».

Οι περίπου 1.200 συγκεντρωμένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και θα καταλήξουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.
Σημειώνεται, επίσης, ότι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι κλειστοί.
.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.