θ

Translate

16.9.17

Δεν βλεπόταν ο Ολυμπιακός 1-1 με τον Αστέρα

Ο Χάσι τελικώς δεν έκανε τις αλλαγές που είχαν προαναγγελθεί ότι θα γίνουν μετά το ματς με την Σπόρτινγκ, ο Ολυμπιακός ήταν άφαντος στο παιχνίδι με τον Αστέρα και βρέθηκε να χάνει στο 54΄από το πέναλτι (χέρι του Ρομαό) του Μανιά (0-1),ενώ τελικά γλύτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις (93’) με τον πέναλτι (χέρι Ιγκλέσιας) του Τζούρτζεβιτς (1-1) που απέτρεψε τα χειρότερα για τους «ερυθρόλευκους»…

Ο Ολυμπιακός ήταν αποκαρδιωτικός. Έφτιαξε ελάχιστες φάσεις στο παιχνίδι, ενώ πίσω σώθηκε χάρη στις επεμβάσεις του Καπίνο!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να το φοβόταν το ματς με τον Αστέρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σε σχέση με την Σπόρτινγκ έκανε μόλις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα (τον Ζντιέλαρ και τον Σεμπά), ενώ άφησε τον Πάρντο (που ήταν ο καλύτερος με τους Πορτογάλους) στον πάγκο…
Για μισή ώρα ο Ολυμπιακός ψαχνόταν στο γήπεδο και δεν έκανε ούτε φάση. Με διπλή ζώνη άμυνας οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μακριά τον κίνδυνο χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους (30΄- 45΄) η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή από κάνα-δυό μακρινά σουτ του Ζντιέλαρ (29΄, 31΄) και από έναν καλό συνδυασμό (36΄) του Καρσελά με αποδέκτη τον Οτζίτζα, το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά.
Το ημίχρονο τέλειωσε μεν με τον Ολυμπιακό να έχει υψηλά (68 -32) ποσοστά κατοχής, αλλά με το πρόσημο της εμφάνισης να είναι αρνητικό για τους «ερυθρόλευκους» και το αποτέλεσμα στο 0-0 απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να πήγε στο Φάληρο με νέο (τον Σάββα Παντελίδη) προπονητή, αλλά στα προηγούμενα ματς ήταν η ….χαρά κάθε επιθετικού!
Σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρομαό έκανε μια αψυχολόγητη (με το χέρι) επέμβαση σε σέντρα του Ινσάλντο (54΄) και ο Μανιάς έκανε το 0-1 . Το βράδυ έγινε εφιαλτικό για τον Ολυμπιακό.
Ο Χάσι έριξε ταυτόχρονα (57΄) και Πάρντο και Εμενίκε έπαιξε 4-4-2, αλλά η μοναδική φάση που παρήγαγε ο Ολυμπιακός ήταν ένα δοκάρι με τον Εμενίκε (63΄) και τίποτα περισσότερο!
Αντίθετα, ο Αστέρας ήταν πιο επικίνδυνος στην κόντρα και βγήκε δύο φορές στο γκολ με τον Καλτσά (74΄) και τον Δουβίκα (87΄), όμως  ο Καπίνο απέτρεψε με σωτήριες επεμβάσεις στα αντίστοιχα τετ α τετ το δεύτερο γκολ για την ομάδα του κι άλλη μια φορά (81΄) ο επόπτης έκοψε αδικαιολόγητα τον Δουβίκα .
Τελικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις μετά από ένα μακρινό σουτ της τρίτης αλλαγής, του Ανδρούτσου (93΄) και προβολή του Ιγκλέσιας με τα χέρια. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα (για το 1-1) ο Τζούρτζεβιτς.
Ο διαιτητής Κουτσιαύτης ελέγχεται για τις δύο φάσεις στα πέναλτι που έκριναν το αποτέλεσμα ως προς τα εξής σημεία.
Σ΄εκείνο του Αστέρα προηγείται φάση όπου η μπάλα έχει περάσει την γραμμή του άουτ,ενώ στο πέναλτι που δίνεται στον Ολυμπιακό το ριπλέι δεν είναι κατατοπιστικό και δεν δικαιώνει απόλυτα την απόφαση του ρέφερι.
Κίτρινες είδαν οι Ζντιέλαρ, Σίλβα, Σεμπά, Αθανασιάδης, Ιγκλέσιας, Φιγκέιρας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Καπίνο, Ζιλέ, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό (78΄Ανδρούτσος), Ζντιέλαρ, Οτζίτζα, Καρσελά (57΄Εμενίκε), Σεμπά,,Μάριν (57΄Πάρντο),  Τζούρτζεβιτς
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77΄Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς (71΄Δουβίκας), Καλτσάς, Ισνάλντο (60΄Τσουκαλάς)
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.