θ

Translate

30 Απριλίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ που σας ΚΡΥΒΟΥΝ (ΣΚΟΠΙΜΑ) τα Βοθροκανάλα…. !!!

ΠΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΠΟΥΛTΟΖΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο MARTIN LUTHER, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΓΚΙΣΚΟΥ
Ο MARTIN LUTHER, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΓΚΙΣΚΟΥ

Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
Τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησαν στην Γερμανία οι γιορτασμοί για την Ημέρα της Μεταρρύθμισης (Reformationstag) του Martin Luther, στην οποία δόθηκε ένας παγκόσμιος χαρακτήρας, ο χαρακτήρας του Οικουμενισμού που προωθεί ο διεθνής Σιωνισμός. Ο οποίος στα δίχτυα του έχει ήδη ψαρέψει το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την Εκκλησία της Ελλάδος
Εισαγωγή
Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για πολέμους, μεταξύ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Ρωσίας, ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Βορείου Κορέας ή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Οι πόλεμοι αυτοί θα γίνουν, αν θα γίνουν, στο μέλλον ή χρησιμοποιούνται ως απειλές για εκφοβισμό του „εχθρού“. Υπάρχουν όμως και πραγματικοί πόλεμοι, που περνούν στα ψιλά των εφημερίδων, πόλεμοι με χιλιάδες νεκρούς και κατεστραμένες χώρες, όπως ο πόλεμος στην Συρία, ο πόλεμος στο Ντόμμπας της Ουκρανίας ή ο τελείως ξεχασμένος πόλεμος στην Υεμένη. Και με εξαίρεση τους πολέμους που γίνονται στο πεδίο των μαχών, όλοι οι άλλοι πόλεμοι έχουν για εχθρό τον εγκέφαλό μας και επιδιώκουν, μέσω των ΜΜΕ, την χειραγώγησή μας μέσω πληροφοριών, με τις οποίες εμείς δημιουργούμε στο μυαλό μας μια ορισμένη αντίληψη της πραγματικότητας, όπως την θέλουν οι ελέγχοντες τα πληροφοριακά μέσα. Οι πόλεμοι αυτοί γίνονται λοιπόν τόσο εναντίον του αντιπάλου, όσο και εναντίον των ιδίων των πολιτών μιας χώρας και καταλήγουν, πολλές φορές, σε στρατιωτικό πόλεμο, όπως έγινε με την Γιουγκοσλαβία, την Λιβύη ή την Συρία.
Ένας τέτοιος πόλεμος με σκοπό την εκπόρθηση και χειραγώγηση του εγκεφάλου μας γίνεται σήμερα και με τους γιορτασμούς που προγραμματίσθηκαν για την επέτειο των μεταρρυθμίσεων του Martin Luther. Που όμως η Ημέρα της Μεταρρύθμισης (Reformationstag), που γιορτάσθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Γερμανία (οι γιορτές θα κρατήσουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2017) ήταν απούσα, αντί να συζητηθούν οι μεταρρυθμίσεις του Martin Luther συζητήθηκε ο Οικουμενισμός που κηρύττει ο Πάπας Φρανγκίσκος, ένα σημαντικό μέρος και αυτό της σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Και για να ξεκαθαρίσω το θέμα αυτό, που για πολλούς δεν είναι κατανοητό, να πω, ότι Παγκοσμιοποίηση σημαίνει το ελεύθερο για την σιωνιστική Δύση παγκόσμιο εμπόριο αγαθών, μια διεθνής, ηλεκτρονικά συντονισμένη χρηματοπιστωτική αγορά, αστραπιαίες επικοινωνίες σε όλο τον κόσμο, υποκαταστήματα των ίδιων πάντα πολυεθνικών εταιρειών παντού και μεγάλη καταναλωτικοί ναοί σε κάθε πόλη – αυτά που βιώνουμε όλο και εντονότερα τις τελευταίες δεκαετίες. Μια παγκοσμιοποίηση, που θα φέρει ευημερία σε όλους – όπως υπόσχονται οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ του σιωνιστικού Ηγεμόνα, στην πραγματικότητα όμως αυξάνει όλο και περισσότερο το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών ακόμη και μέσα στις δήθεν πλούσιες χώρες της Δύσεως και το χάσμα μεταξύ Βορρά και Νότου. Η Ημέρα αυτή της Μεταρρύθμισης (Reformationstag) όπως και ο Οικουμενισμός του Πάπα έχουν λοιπόν στενότατη σχέση με την Ελλάδα, όπως θα εξηγήσω παρακάτω.
Σε τι απέβλεπαν οι θέσεις του Martin Luther
Bildergebnis für martin luther reformation 95 thesesΑς ξεκινήσουμε από την εποχή που ο Martin Luther (δεξιά) ανήρτησε στο Wittenberg τις λεγόμενες 95 θέσεις του. Σκοπός των οποίων ήταν η απελευθέρωση της Προτεσταντικής Εκκλησίας από τα δεσμά του Βατικανού και της καθολικής Εκκλησίας, που με τα συγχωροχάρτια που πουλούσε στους „αμαρτωλούς“ οικονομούσε ένα σωρό λεφτά, τα οποία φεύγανε από τους γερμανούς Προτεστάντες και πηγαίναν στην Ρώμη. Ενδιαφέρον είναι εδώ, ότι το Βατικανό πουλούσε τα συγχωροχάρτια του μέσω του καθολικού κλήρου της Γερμανίας, τον οποίο από το 1487 ήλεγχε ο μάλλον Εβραίος Jakob Fugger ή Fucker (Fucker – όποιος γνωρίζει ανγκλικά, ξέρει τι σημαίνει η λέξη) από το Augsburg (αριστερά), παίρνοντας τα μισά από τα ποσά που πλήρωναν οι αγοραστές τους (ο Jakob Fugger, που με τον Πάπα τα πιάνανε μισά-μισά, δάνειζε επίσης μεγάλα ποσά σε πρίγκηπες και βασιλείς, που επειδή μετά δεν μπορούσαν να τα ξεπληρώσουν του ήσαν υπόχρεοι και υποχείριοι, το ίδιο που γίνεται ακόμη και σήμερα με τα δάνεια που δίνουν οι μεγάλες σιωνιστικές τράπεζες – πολλές τους ιδρύθηκαν με λεφτά των Fugger – στα κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα)….
/hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.