θ

Translate

24 Απριλίου 2017

Μεξικό: Τουλάχιστον 35 νεκροί σε συγκρούσεις συμμοριών καρτέλ ναρκωτικών

Τουλάχιστον 35 είναι οι νεκροί στο Μεξικό, μετά από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, με άμεση συνέπεια την αύξηση του αριθμού των δολοφονιών στο μεγαλύτερο αριθμητικό επίπεδο, από το 2011.
Μόνο στην πολιτεία
Σιναλόα σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι από τις συγκρούσεις σε διαφορετικά περιστατικά, από το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.
Οι συγκρούσεις μεταξύ των αντίπαλων συμμοριών κλιμακώθηκαν μετά τη σύλληψη του 2016 του αρχηγού καρτέλ ναρκωτικών, Χοακίν «Ελ Τσαπο» Γκουζμάν που εκδόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.