θ

Translate

31 Μαρτίου 2017

To Κάμα Σούτρα στο... πιάτο σας «Σαδομαζοχιστικό» εστιατόριο κάνει θραύση στο Πεκίνο - Δείτε φωτογραφίες

Οι σερβιτόροι φορούν ποδιές όπου απεικονίζονται γυμνές γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα - Τους τοίχους του εστιατορίου κοσμούν μαστίγια σε διάφορα χρώματα και σχέδια
Κανάτα σε σχήμα γυναικείου στήθους, ποτήρι σε σχήμα
ανδρικού μορίου, χειροπέδες, μαστίγια και άλλα ερωτικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν τα γεύματα στο νέο εστιατόριο που κάνει θραύση στην Κίνα. Πρόκειται για το εστιατόριο S&M που άνοιξε στο Πεκίνο πριν από έναν περίπου χρόνο και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στους πελάτες του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild». 

Οι σερβιτόροι φορούν ποδιές όπου απεικονίζονται γυμνές κυρίες, άλλες να φορούν χειροπέδες και άλλες να κάνουν στοματικό έρωτα. Τους τοίχους του εστιατορίου κοσμούν μαστίγια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Η 27χρονη Λου Λου είναι η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «S&M» όπου τα θαλασσινά - μία κατηγορία τροφών που ενισχύουν την ερωτική διάθεση- είναι το βασικό μενού.
«Ήθελα να συνδυάσω το σεξ και το φαγητό, δύο βασικές ανθρώπινες ανάγκες», λέει η Λου Λου καλώντας τους Κινέζους να επισκεφθούν το εστιατόριό της. «Εδώ ικανοποιείτε δύο ανάγκες σας. Ελευθερώστε τον εαυτό σας». 

Το σεξ στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται ταμπού. Μέχρι το 1997, οι προγαμιαίες σχέσεις δεν επιτρέπονταν δια νόμου. Τώρα όμως, τα πράγματα αλλάζουν...
Για την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, οι πελάτες του S&M είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι που θέλουν να πειραματιστούν.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τον περασμένο Απρίλιο η αστυνομία είχε κλείσει το  εστιατόριο για δύο εβδομάδες. Είχε προηγηθεί ένα «σόου τέχνης», όπως το είχε βαπτίσει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, όπου οι οι επισκέπτες είχαν κληθεί να αγγίζουν τα στήθη γυναικών. Μετά το 15μερο «λουκέτο», το εστιατόριο δουλεύει ασταμάτητα...

.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.