θ

Translate

30.9.24

Ο Άγιος Παΐσιος υπέδειξε το Λίβανο μέσω του Λιβανέζου υποτακτικού του Ισαάκ. Τα Μεγάλα Γεγονότα θ΄αρχίσουν από ένα μικρό κράτος. Λίβανος.. η αρχή Σημείων θα είναι ο Λίβανος!

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης υπέδειξε το Λίβανο μέσω του Λιβανέζου υποτακτικού και βιογράφου του Ισαάκ.. Τα μεγάλα γεγονότα θ΄αρχίσουν από ένα μικρό κράτος.
Οι μεγάλοι προφήτες πρόβλεψαν γεγονότα όχι μόνο μέσα από τις προρρήσεις τους αλλά και από γεγονότα της ζωής τους. Η επιλογή του Λιβανέζου Ισαάκ ως επιστήθιου υποτακτικού του Αγ Παισίου αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τυχαία και ίσως αποτελεί και τη μεγαλύτερη προφητεία του..
Ο Άγ Παΐσιος ο εσχατολογικός δάσκαλος ο προφήτης των μεγάλων γεγονότων ο Άγιος της Ανατολής άφησε μια μυστική παρακαταθήκη που δεν είναι άλλη από την επιλογή του Ισαάκ .. Λίβανος.. η αρχή Σημείων θα είναι ο Λίβανος!
YΓ γράφτηκε από Ανώνυμο μετά τις τελευταίες εξελίξεις αφού είδε 2 φορές νοερά ολοζώντανο τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο πρόσωπο με πρόσωπο…
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.