θ

Translate

23.9.24

Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια»

Ευθείες βολές εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού ο Μάριος Σαλμάς μετά τη fast track ακρόαση του από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία -σύμφωνα με τις πληροφορίες- δεν γνώριζε τους λόγους για τους οποίους καλούνταν να αποφανθεί για τη διαγραφή ή μη του πρώην αν. υπουργού Υγείας.Υπόθεση δευτερολέπτων ήταν η ακρόαση του Μάριου Σαλμά από την αρμόδια Επιτροπή της ΝΔ, καθώς -κατά τις πληροφορίες- τα μέλη της (κ.κ. Δαβάκης, Μπούρας, Καλαφάτης, Καράογλου και Τραγάκης, με δύο εξ αυτών να έχουν συνυπογράψει την επίμαχη Ερώτηση κατά του Κωστή Χατζηδάκη) δεν γνώριζαν τα αίτια για τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον παρέπεμψε με αίτημα διαγραφής.
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας παρέμεινε στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή για λιγότερο από ένα λεπτό. Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, όταν εισήλθε στη συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής του έδωσαν τα άρθρα με τις σχετικές προβλέψεις του Κανονισμό της «γαλάζιας» ΚΟ. Τότε, φαίνεται να ρώτησε: «Γιατί με διαγράφετε;», με τα μέλη της Επιτροπής να του δείχνουν το αίτημα του πρωθυπουργού και να δηλώνουν άγνοια για τους πραγματικούς λόγους.
«Ποιον έθιξα και είναι αντισυναδελφική η συμπεριφορά μου;» επανήλθε ο Μ. Σαλμάς, με τα μέλη να αντιτείνουν: «Δεν ξέρουμε, εσύ να μας πεις…». Σε εκείνο το σημείο -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- ο πρώην αν. υπουργός αποχώρησε από την αίθουσα προκειμένου να αποφανθεί η Επιτροπή για το αίτημα του Κυρ. Μητσοτάκη.
Μοιάζοντας με προπομπό για το τι μέλλει γενέσθαι, στην πορεία προς το περιστύλιο της Βουλής όπου και παρέθεσε δηλώσεις στις κάμερες, ο κ. Σαλμάς συναντήθηκε με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία.
«Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τα κόκκινα δάνεια»
Κατά τις δηλώσεις του ο κ. Σαλμάς επιτέθηκε στον Κυρ. Μητσοτάκη περιγράφοντας ως πράξη πολιτικού αυταρχισμού την επικείμενη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ επειδή έθιξε ζητήματα που είτε έχουν οσμή σκανδάλου είτε ευθυγραμμίζονται με τα προβλήματα και τα αιτήματα της κοινωνικής πλειοψηφίας.
 πηγη karditsastakra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.