θ

Translate

30.7.24

Ο Elon Musk με φωτογραφία του Brad Pitt αναρωτιέται εάν θα έπρεπε οι ανεμβολίαστοι να είναι νεκροί

Πέρασαν τρία χρόνια. Δεν θα έπρεπε οι ανεμβολίαστοι να είναι όλοι νεκροί;
Elon Musk> Πέρασαν τρία χρόνια. Δεν θα έπρεπε οι ανεμβολίαστοι να είναι όλοι νεκροί;
Mε μία νέα ειρωνική ανάρτηση ο Elon Musk επιτίθεται στο deep state καθώς η γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού, εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η δυτική οικογένεια βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Elon Musk αναρωτήθηκε εάν θα έπρεπε να έχουν πεθάνει όλοι οι ανεμβολίαστοι.
Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτό που συνέβη είναι σύμφωνα με τον κορυφαίο ειδικό καρδιολόγο των ΗΠΑ είναι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί από τα εμβόλια και ανυπολόγιστος αριθμός καρκινοπαθών-κάποιοι μιλάνε για δεκάδες εκατομμύρια πρωτοεμφανιζόμενους  καρκίνους.
Breaking News>Ένας κορυφαίος αναλυτής δεδομένων έλαβε δεδομένα που αποκαλύπτουν μια συγκλονιστική συσχέτιση με τις λήψεις mRNA και την αύξηση των σοβαρών βλαβών στην υγεία.
By Jim Ferguson
«Μιλάμε για επίπεδα θανάτου που θα συναγωνιστούν μεγάλους πολέμους» Peter McCullough.
«Κάθε μητρώο καρκίνου στον κόσμο αυτή τη στιγμή εκτοξεύεται με νέες και επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις καρκίνου»
«Πλησιάζουμε στην πραγματικότητα 600.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει από το εμβόλιο Covid 19»
Ο Δρ Peter McCullough, ειδικός καρδιολόγος και γιατρός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθε ειδικά για να βοηθήσει στην ανάλυση των ευρημάτων του Wouter Akema και προειδοποιεί ότι «κάθε μητρώο καρκίνου στον κόσμο αυτή τη στιγμή εκτοξεύεται στα ύψη με νέες και επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις καρκίνου».
Ο αναλυτής δεδομένων Wouter Akema πήρε τα δεδομένα VAERS και τα τακτοποίησε με εκπληκτικά αποτελέσματα που δείχνουν, όπως επισήμανε ο Δρ McCullough ότι “αυτό που αποδείξατε είναι ότι τα δεδομένα είναι συνεπή σε ολόκληρο τον κόσμο”
“Βασικά έχουμε επιτύχει τις αρχές του Bradford Hills της αιτιότητας… δεν υπάρχει αμφιβολία εδώ ότι τα εμβόλια είναι η αιτία αυτών των θανάτων και των παρενεργειών στα δεδομένα που βλέπουμε εδώ σήμερα”.
Απέναντί μας είναι ένα σύμπλεγμα που αποτελούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) μαζί με τον ΠΟΥ, το Ίδρυμα Gates, το Welcome Trust, το ίδρυμα Rockefeller και εργάζονται όλοι μαζί για την Globalist agenda.
Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και να προετοιμαστούμε καθώς βλέπουμε τα παγκόσμια γεγονότα να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.