θ

Translate

30.5.24

Ο Θρύλος το σήκωσε! | Η υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης (Βιντεο)

Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού με ρώτησαν πώς ήξερα ότι η ομάδα τους θα πάρει το Κόνφερενς Λιγκ και βγήκα χθες με τίτλο ότι θα σηκώσει την κούπα.
Εννοείται ότι δεν το ήξερα. Απλά πόνταρα στο τεράστιο κίνητρο του πρωτάρη και την πνευματική κατάσταση που έχει φέρει τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ.
Συν ότι η Φιορεντίνα δεν είναι κάτι το φοβερό και το είδαμε χθες βράδυ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασε δύο σερί τελικούς.
Δύο είναι τα μηνύματα από τον άθλο του Ολυμπιακού.
Το πρώτο έχει να κάνει με την πίστη που πρέπει να έχουμε στον εαυτό μας. Όλα γίνονται. Φτάνει να το θέλουμε πολύ και να δουλέψουμε σωστά και οργανωμένα πάνω σε αυτό.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και το παράδειγμα του Ολυμπιακού είναι χαρακτηριστικό. Η φετινή σεζον είναι στην κυριολεξία για ταινία.
Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Κόνφερενς Λιγκ είναι μία διοργάνωση που δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες μας να διακριθούν.
Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε μία φορά το τρόπαιο και δυο φορές ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 8.
Άρα, και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες μας μπορούν να προχωρήσουν. Αρκεί να το στοχεύσουν. Να έχουν όραμα.
Η τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση μπορεί να σημάνει την ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεκτές οι όποιες διαφορές των ομάδων, αλλά μέχρι ενός ορίου.
Μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό τα αποτελέσματα μπορεί και θα είναι ευεργετικά για όλους.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τις εκδηλώσεις μεγάλης χαράς του κόσμου. Αυτό που ζουν οι ολυμπιακοί δεν υπάρχει. Όπως οι παναθηναϊκοί με την Ευρωλίγκα και οι ΠΑΟΚτζήδες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δεν είναι συνηθισμένοι να το χαίρονται.

Αυτά που προσφέρει ο αθλητισμός στον κόσμο είναι ανεκτίμητα. Χθες τη νύχτα «κάηκε» η Ελλάδα.

Είδαμε ηλικιωμένους, ανθρώπους κάθε ηλικίας, γυναίκες, παιδιά να ουρλιάζουν, να κλαίνε, να κάνουν σαν τρελοί από τη χαρά τους. Μοναδικές στιγμές.

Ποιος πολιτικός αρχηγός θα έφερνε σήμερα 100.000 κόσμο στον Πειραιά; Ουδείς. Μόνο ο Ολυμπιακός με αυτό που κατάφερε κόντρα σε όλους και σε όλα.

Κι ασφαλώς είμαι σίγουρος ότι πια όλοι στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησαν τι σημαίνει η κατάκτηση μιας ευρωπαϊκής κούπας. Με τίποτα δεν συγκρίνεται. Και ανοίγει την όρεξη για την δεύτερη και την τρίτη…

.

πηγη filathlos.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.