θ

Translate

16 Απριλίου 2024

Το Ιράν λέει θα χρησιμοποιήσει πρωτοφανή όπλα κατά του Ισραήλ και καλεί τους ”Σιωνιστές να φερθούν λογικά”. Θα απαντήσει ακαριαία! ΑΡΧΗ ΤΡΙΤΟΥ…

Ενώ το Ισραήλ ανεβάζει τους πολεμοχαρείς τόνους του το Ιράν υπόσχεται ότι θ΄απαντήσει με όπλα που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν και καλεί όπως λέει τους Σιωνιστές να ενεργήσουν λογικά.
Ιράν: Εκπρόσωπος της Επιτροπής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής στο Κοινοβούλιο, Abu al-Fadl Amoui:
■ Σήμερα παρατηρούμε μια αύξηση των επικοινωνιών και θα αντιμετωπίσουμε και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ισραηλινή επίθεση
Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όπλα που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν Έχουμε σχέδια για όλα τα σενάρια και καλούμε τους Σιωνιστές να ενεργήσουν ορθολογικά.
Αρχή Τρίτου …….
Πηγή κοντά στη Μοσάντ o δημοσιογράφος Mairav ​​Zonzein:
”Αν είχαν μεταδοθεί οι συζητήσεις που έγιναν στο Πολεμικό Συμβούλιο σχετικά με την απάντηση στο Ιράν, ο μισός πληθυσμός θα είχε εγκαταλείψει τη χώρα από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν σήμερα το βράδυ”..
Eίναι σίγουρο οι πιο λογικοί είναι όσοι φεύγουν από Ισραήλ και είναι πάρα πολλοί.. και η πρώτη ερώτηση που κάνουν όταν φθάνουν σε χώρα υποδοχής είναι: είμαστε ασφαλείς εδώ;
Ιρανός δημοσιογράφος κοντά στην κυβέρνηση της Τεχεράνης: Το Ισραήλ αποφάσισε να μας επιτεθεί; Καλημέρα. Υπενθύμιση – η αντίδραση θα είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη επίθεση..
Το Ιράν δεσμεύεται να απαντήσει «μέσα στο δευτερόλεπτο» εάν το Ισραήλ επιτεθεί..
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μπαγκερί
«Αν επαναλάβουν ένα άλλο λάθος, θα πρέπει να περιμένουν ότι θα χτυπηθούν πιο δυνατά και πιο γρήγορα
Η απάντηση που θα λάβουν δεν θα μετρηθεί σε ημέρες και ώρες, αλλά σε λιγότερο από δευτερόλεπτα». ακαριαία..
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών απειλεί να στοχοποιήσει τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή εάν χρησιμοποιηθούν για επίθεση στο Ιράν
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.