θ


Translate

23 Απριλίου 2024

Προφητικές προειδοποιήσεις για μια επικείμενη επίθεση στο Ισραήλ

Μετά τα γνωστά γεγονότα στη Μέση Ανατολή, όταν οι Σιίτες προσπάθησαν να επιτεθούν στο Ισραήλ, πολλά μηνύματα σχετικά με αυτό το θέμα, όπως θα περίμενε κανείς, εμφανίστηκαν σε προφητικά κανάλια – μηνύματα σχετικά με τον λεγόμενο «Πόλεμο του 82ου Ψαλμού». Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιες δυνάμεις άνωθεν μεταφέρουν παρόμοια μηνύματα σε ανθρώπους αρκετά μακριά από θρησκευτικές κοινότητες. Σήμερα, ένας αναγνώστης του abovetopsecret.com μοιράστηκε ένα φαινομενικά προφητικό όραμα που βίωσε η γυναίκα του:
Γεια σου κοσμε!
Η σύζυγός μου δεν έχει συχνά σημαντικά προφητικά όνειρα, αν και εγώ προσωπικά έχω αρκετά παρόμοια εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας των διαυγών ονείρων. Αυτά τα όνειρα με προειδοποιούν συχνά για κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου, γι’ αυτό παίρνω πολύ σοβαρά τα όνειρα αυτού του είδους.
Σήμερα η γυναίκα μου ξύπνησε με πραγματικό σοκ από αυτό που της έδειξαν και τι πιθανότατα θα συμβεί σύντομα. Σε ένα όνειρο, είδε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας με επίκεντρο τον λαό του Ισραήλ. Το όνειρο ήταν τόσο ρεαλιστικό που ξύπνησε νομίζοντας ότι παρακολουθούσε γεγονότα που εκτυλίσσονται στην πραγματική ζωή.




Αυτό το όνειρο παρουσίαζε τον ισραηλινό στρατό να πολεμά ηρωικά εν μέσω πραγματικού χάους. Για λίγα δευτερόλεπτα, η συνείδηση ​​της συζύγου μου φαινόταν να βρίσκεται στο σφρίγος μιας μάχης, όπου το Ισραήλ δεχόταν επίθεση από όλες τις πλευρές. Ο πόλεμος διεξήχθη σε πολλά μέτωπα, οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν και, το σημαντικότερο, τελείωσαν τα συμβατικά μέσα άμυνας και προέκυψε το ζήτημα της μετάβασης στη λεγόμενη αμυντική στρατηγική του Σαμψών, ο οποίος γκρέμισε τις φέρουσες στήλες του τον εχθρικό ναό και κατέβασε τη στέγη του σε όλους.
Στον Ψαλμό 82, αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός του μέλλοντος, το οποίο γνωρίζουν όλοι οι εσχατολόγοι. Περιγράφεται ως εξής:
¹ Τραγούδι. Ψαλμός του Ασάφ. – Θεέ μου! Μη μένεις σιωπηλός, μη μένεις σιωπηλός, και μη μένεις ήσυχος, Θεέ, γιατί ιδού, οι εχθροί Σου κάνουν θόρυβο, και όσοι σε μισούν σήκωσαν το κεφάλι τους. Έχουν σχηματίσει μια ύπουλη συνωμοσία εναντίον του λαού Σου και συμβουλεύονται εναντίον εκείνων που εσύ έχεις φυλάξει. ⁵ Είπαν: «Ας πάμε να τους εξοντώσουμε από τα έθνη, για να μη θυμάται πια το όνομα του Ισραήλ».
⁶ Συνωμότησαν ομόφωνα και συνήψαν συμμαχία εναντίον σου: ⁷ τα χωριά Εδώμ και οι Ισμαηλίτες, ο Μωάβ και οι Αγαρίτες, 8 ο Εβάλ και ο Αμμών και ο Αμαλέκ, οι Φιλισταίοι με τους κατοίκους της Τύρου. ⁹ Και ο Ασούρ ήρθε σε αυτούς: έγιναν μυς για τους γιους του Λωτ. ¹0 Κάντε τους όπως στον Μαδιάμ, όπως στον Σισάρα, όπως στον Ιαβίν στο ρυάκι Κισών, ¹¹ που καταστράφηκαν στην Ενδόρ, που έγιναν κοπριά για τη γη.
¹² Αντιμετωπίστε μαζί τους, με τους πρίγκιπες τους, όπως με τον Ορέμβ και τον Ζιβ και με όλους τους αρχηγούς τους, όπως με τον Ζεβά και τον Ζαλμάν, ¹³ που είπαν: «Ας κατακτήσουμε τα χωριά του Θεού». ¹4 Ω Θεέ μου! Ας είναι σαν σκόνη σε ανεμοστρόβιλο, σαν άχυρο μπροστά στον άνεμο. 15 Όπως η φωτιά καίει το δάσος και όπως η φλόγα καίει τα βουνά, ¹6 έτσι κυνήγησέ τα με την καταιγίδα Σου και ρίξε τα σε σύγχυση με τον ανεμοστρόβιλό Σου. 17 Γέμισε τα πρόσωπά τους με ατίμωση, για να αναζητήσουν το όνομά σου, Κύριε! 18 Ας ντρέπονται και ας τρομάζουν για πάντα, ας ντρέπονται και ας χαθούν, 19 και ας γνωρίζουν ότι εσύ, του οποίου το μόνο όνομα είναι Κύριος, είσαι ο Ύψιστος σε όλη τη γη.




Έτσι, σε κάποια ιστορική στιγμή, όλοι οι λαοί που αναφέρονται στον Ψαλμό θα επιτεθούν στο Ισραήλ, μερικοί από τους οποίους σήμερα προσδιορίζονται με απόλυτη ακρίβεια από τους ιστορικούς, άλλοι είναι αμφιλεγόμενοι.
Αυτή η μεγάλη εκστρατεία θα τελειώσει με ολόκληρο τον αδύναμο στρατό να καίγεται σαν το άχυρο στον άνεμο, κάτι που υπονοεί είτε τη χρήση πυρηνικών όπλων (η ίδια η στρατηγική του Samson), είτε τη χρήση κάποιου όπλου από τις σύγχρονες εξελίξεις που είναι ανώτερη από τα πυρηνικά όπλα (βόμβες αφνίου, αντιύλη), ή ακόμα και θα είναι εξωγήινη επέμβαση. Προηγουμένως, μόνο οι διορατικοί προειδοποιούσαν για κάτι τέτοιο:
«Παρακολουθήστε τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή, γιατί όλα πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί. Το κέντρο εκεί είναι το Ισραήλ – Ιερουσαλήμ. Πέντε πόλεμοι μεταξύ Ισραήλ και Αράβων έχουν περάσει και ο έκτος είναι καθ’ οδόν. Αυτή είναι η αρχή του και είναι η αρχή του καθαρισμού της Γης. Πολλά στρατεύματα θα οδηγηθούν εκεί από παντού, αλλά ο ίδιος ο Κύριος θα σταθεί όρθιος για να υπερασπιστεί την Ιερουσαλήμ και από Αυτόν θα διατηρηθεί. Θα υπάρξει ένα συντριπτικό πλήγμα και πολλοί, πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Και όσοι προσπαθούν απευθείας να επιτεθούν στην Ιερουσαλήμ θα χτυπηθούν από τη δύναμη του Κυρίου και τα μάτια τους θα τελειώσουν.
Και τώρα, αν ακόμη και απλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να βλέπουν όνειρα για όλα αυτά, σημαίνει ότι η εφαρμογή του Ψαλμού 83 πλησιάζει, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.
thebigtheone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.