θ


Translate

14 Απριλίου 2024

Τα πρώτα βλήματα κτύπησαν το Τελ Αβίβ – Το Ισραήλ «βάλλεται πανταχόθεν»: 500 βλήματα μέχρι στιγμής από πέντε κράτη! (Βιντεο)

 Μέχρι τα ξημερώματα αναμένεται η ισραηλινή αντεπίθεση - Προειδοποίηση του Ιράν στα αραβικά κράτη του Κόλπου
 Μαζική εκτόξευση drones, βαλλιστικών βλημάτων και κάθε είδους εναέριου όπλου κατά του Ισραήλ από το Ιράν, το Ιράκ, την Συρία, τον Λίβανο και την Υεμένη αναφέρονται, ως απάντηση στον βομβαρδισμό και την καταστροφή της ιρανικής πρεσβείας στην Δαμασκό και τον θάνατο επτά Ιρανών αξιωματούχων.

Πάνω από 500 βλήματα έχουν εκτοξευθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να κορεστεί η αεράμυνα του Ισραήλ και των δυτικών συμμάχων του και να ανοίξουν δίοδοι κατά των κύριων ισραηλινών στόχων.

Εκτός των δεκάδων ρουκετών που εκτοξεύονται από την Χεζμπολάχ στον Λίβανο αυτή την στιγμή:

Ανησυχίες εκφράζονται για τον πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα, αλλά και για κυβερνητικές εγκαταστάσεις στο Τελ Αβίβ.

Ισραηλινά, αμερικανικά, ιορδανικά και βρετανικά μαχητικά έχουν απογειωθεί και ετοιμάζονται να αναχαιτίσουν ότι και όπως μπορούν.

Μαχητικά F-35 Adir της ισραηλινής Αεροπορίας μαζί με F-15EX και F-16, ετοιμάζονται να απογειωθούν και να κτυπήσουν στόχους στο Ιράν.

Η Τεχεράνη έχει απευθύνει τελεσίγραφο στα αραβικά κράτη του Κόλπου ότι αν χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος τους για επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν, «θα κτυπηθούν αλύπητα».

 Στο Τελ Αβιβ βίντεο δείχνουν ένα drone ή βαλλιστικό πύραυλο να πέφτει σε περιοχή με κατοικίες

πηγη pronews.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.