θ

Translate

29.1.24

Μας κορόιδεψαν και την πατήσαμε με τα εμβόλια…Ξεκινούν αγωγες στην Ελλάδα.(Video)

” Πανελλήνιο Κίνημα Εμβολιασμένοι Εξαπατηθέντες Έλληνες”
Χρειάστηκε ένας χρόνος οργάνωσης και συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων για να ξεκινήσουν ομαδικές αγωγές, από το κίνημα Εμβολιασμενοι-Εξαπατηθεντες Έλληνες, για τις σοβαρές παρενέργειες/βλάβες /θανάτους που προήλθαν από τα πειραματικά σκευάσματα. Οι αγωγές, ξεκίνησαν αρχικά της P fizer. Ο κ. Τσοκλας, πρόεδρος του κινήματος, κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να αποκαλυφθούν όλες οι αλήθειες και όσοι συνάνθρωποι μας έχουν υποστεί βλάβη στην υγεία τους, όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους, να βρουν το δίκιο τους.
Eνημερώστε για το κίνημα. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που δεν ξέρουν που να απευθυνθούν για τα όσα έχουν υποστεί μετά τον εμβολιασμό τους. Η ομάδα μας θα στηρίξει και θα διαδώσει τη δράση του κινήματος όπου μπορεί. Καλή δύναμη σε όλους. Ο αγώνας είναι μεγάλος αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν τι έχει πραγματικά συμβεί. Το σημαντικό είναι να μην ενδώσει η κοινωνία στη νέα πανδημία που θέλουν να μας φέρουν, για να μην ξανασυμβεί…αυτά συζήτησαν και στο Νταβός !!!!
Εδώ η ιστοσελίδα του κινήματος, με οδηγίες για τις αγωγές:

.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.