θ

Translate

4 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός - Μονακό 75-73: «Ταύρος» ο Θρύλος στο φινάλε

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 75-73 της Μονακό σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο φινάλε κόντρα στη Μονακό (75-73).

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Μπαρτζώκα που ανέβηκε στο 11-8. Κάναν και ΜακΚίσικ έκαναν τη διαφορά στο φινάλε, Ουόκαπ και Πίτερς φανταστικοί για ακόμη μια φορά.
Στο 10-9 έπεσαν οι Μονεγάσκοι που κράτησαν τη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Πειραιώτες και μόνο αυτό κρατάνε από τον αγώνα στιο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τη κλασική του πεντάδα, αυτή των Ουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ. Η Μονακό άρχισε με τους Ουαταρά, Τζέιμς, Ντιαλό, Μπράουν και Τζέτε.
Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα ακούμπησε την μπάλα στη ρακέτα με τον Φαλ να είναι εξαιρετικός, αλλά η Μονακό ήταν αψεγάδιαστη στα πρώτα λεπτά. Δεν έκανε λάθη, ήταν εύστοχο και για αυτό ήταν μπροστά με 13-19, με τους «ερυθρόλευκους» να μην παίζουν στα πρώτα λεπτά αρκετά δυνατά στην άμυνα και έτσι οι Γάλλοι που έχουν παίκτες ποιοτικούς πέτυχαν 21 πόντους, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν κοντά με τον ΜακΚίσικ να είναι δυναμίτης και να…βάζει φωτιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Αμερικανός με τις ενέργειες του σε άμυνα και επίθεση, βοήθησε την ομάδα, έβαλε και τον κόσμο στην εξίσωση και ο αγώνας έγινε «πόλεμος» με τη Μονακό να μην μπορεί να σκοράρει με εύκολο τρόπο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πολλές και μεγάλες διακοπές βέβαια στη δεύτερη περίοδο με το Instant Replay να χαλάει τον ρυθμό, σε ένα σημείο όπου και οι δυο ομάδες ήθελαν να παίξουν και να τρέξουν.
Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε γρήγορα και έκανε το παιχνίδι…πόλεμο απέναντι στη Μονακό που στα πρώτα λεπτά έπαιζε λες και πήγαινε βόλτα.
Ο Ολυμπιακός είχε στο πρώτο ημίχρονο 11/21 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 6/6 βολές, 17 ριμπάουντ (14-3), 10 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ, 4 λάθη, 8 φάουλ και τους ΜακΚίσικ - Πίτερς στους 7 πόντους.

Η Μονακό τελείωσε τις δυο πρώτες περιόδους με 13/29 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 19 ριμπάουντ (14-5), 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 2 λάθη, 7 φάουλ και τους Γουόκερ, Μπράουν, Τζαϊτέ στους 6 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-21, 34-36, 56-58, 75-73.

 πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.