θ

Translate

7 Δεκεμβρίου 2023

Καναδάς: 135% αύξηση θανάτων από «απροσδιόριστες αιτίες»

Νέα στοιχεία από την καναδική κυβέρνηση δείχνουν ότι η χώρα έχει δει μια εκπληκτική αύξηση του 135% στον αριθμό των θανάτων που καταγράφονται ως «απροσδιόριστες αιτίες», αναφέρει ο Frank Bergman.
Η Statistics Canada, μια υπηρεσία της καναδικής κυβέρνησης, μόλις δημοσίευσε μια νέα έκθεση που δείχνει ότι η χώρα έχει σπάσει ρεκόρ θανάτων το 2022.
Εκτός από τον αυξανόμενο αριθμό των Καναδών που πεθαίνουν από «απροσδιόριστες αιτίες», η χώρα κατέγραψε αριθμό ρεκόρ θανάτων από Covid παρά τα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού και το τέλος της πανδημίας.
Αντιφρονών: Δεν υπήρξε πανδημία, εκτός από τεστ PCR και πανδημία μέσων, ο Covid ήταν η γρίπη και αν υπάρχουν περισσότερα κρούσματα γρίπης τώρα, κάτι που είναι αμφίβολο, οφείλεται στο ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εξασθενήσει από τις ενέσεις. Είναι λίγο ενοχλητικό ότι αυτή η ανοησία εξακολουθεί να επαναλαμβάνεται και πρέπει να δημοσιεύσω μια δήλωση αποποίησης ευθύνης.
Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Στατιστική Υπηρεσία του Καναδά παραδέχτηκε ότι οι θάνατοι από COVID-19 στον Καναδά αυξήθηκαν κατά 36% πέρυσι. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο Covid προκάλεσε συνολικά 19.716 θανάτους.
Ωστόσο, οι θάνατοι από «άλλες ακαθόριστες και απροσδιόριστες αιτίες θανάτου» αυξήθηκαν κατά ένα συγκλονιστικό 135% μεταξύ 2020 και 2022.
Η Στατιστική Υπηρεσία του Καναδά κατηγορεί την αύξηση των θανάτων από Covid στη χαλάρωση των τυραννικών εντολών, τη συγκάλυψη και τα lockdown.
Η κυβερνητική υπηρεσία ισχυρίζεται επίσης ότι οι «νέες, εξαιρετικά μεταδοτικές παραλλαγές του COVID-19» προκαλούν αύξηση των θανάτων.
Επίσης, η έκθεση δείχνει ότι το προσδόκιμο ζωής στον Καναδά μειώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Μαξίμ Μπερνιέ, ο ηγέτης του συντηρητικού-λαϊκιστικού Λαϊκού Κόμματος του Καναδά (PPC), ανέφερε αυτήν την εξέλιξη μέσω Twitter/X.
Στο ενημερωτικό δελτίο της PPC στις 5 Δεκεμβρίου, ο Bernier αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της έκθεσης.
«Οι θάνατοι έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί από το 2020, από 6.841 σε 16.043 το 2022», προειδοποίησε ο Μπερνιέ.
«Τι συνέβη το 2021 που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει αυτή την έκρηξη ανεξήγητων θανάτων τα τελευταία δύο χρόνια;»
«Ένα πειραματικό φαρμακευτικό προϊόν μπήκε βιαστικά στην αγορά και επιβλήθηκε στην καναδική κοινωνία, αυτό συνέβη.
 πηγη korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.