θ

Translate

29.9.23

Καλά έκανες και πήγες σε αυτόν που έβριζε την ομάδα του και τους οργανωμένους της!

 Με κάθε τρόπο οι στημένοι αγαπητικοί από το καθεστώς του παρελθόντος, συντηρούν το θέμα του Σλούκα στην επιφάνεια. Δεν μας νοιάζει γιατί έφυγε ρε στημένοι. Δεν μας νοιάζει ούτε που πήγε, ούτε τι «παίχτηκε». Εμάς μας νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Δικαίωμα του είναι να λέει ότι θέλει, να αφήνει υπονοούμενα, να το παίζει Μάρθα Βούρτση. Μπορεί να είναι μέσα στις συμβατικές του υποχρεώσεις να «αποθεώνει» τους νυν εργοδότες του και τους «υπέροχους» οπαδούς τους.
Την λέξη σεβασμό όμως να μην την πιάνει στο στόμα του. Υπήρξε ασεβής πρώτα στον κόσμο του Ολυμπιακού, και μετά στους Προέδρους του, για δεύτερη φορά. Κωστάκη και το 2016 ο Μπαρτζώκας ήταν προπονητής η ο Σφαιρόπουλος; Πούλα τα παραμύθια σου στα στερημένα πρόβατα που τα τρώνε. Σε αυτούς που έψαχναν από το φτύσιμο του Σπανούλη και μετά να πετύχουν μια «επικοινωνιακή» νίκη. Εμείς ανέκαθεν είμαστε μόνο με τον Ολυμπιακό και με αυτούς τους παίχτες που σεβάστηκαν και συνεχίζουν να σέβονται τον σύλλογο που τους ανέδειξε. Σίγουρα πάντως ξέρουμε τι έλεγες στην Θύρα 7 μετά την φιέστα. Άστο λοιπόν το παραμυθάκι, για το τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις.
Εσύ είπες ότι στον Παναθηναικό δεν θα πήγαινα ούτε για 10 εκατομμύρια ευρώ!  Εσύδήλωνες ότι προδότης δεν υπήρξες ποτέ και ότι άφησες λεφτά για να έρθεις στον Ολυμπιακό.Εσύ έλεγες ότι θέλεις να μείνεις πιο πολύ απ’ όλους. Και τώρα προσπαθείς να διχάσεις τον κόσμο και να τον στρέψεις εναντίον του προπονητή που είναι πέρα από όλα τα άλλα οπαδός της ομάδας; Καλά έκανες και πήγες σε αυτόν που έβριζε την ομάδα του και τους οργανωμένους της. «Καλύτερη στέγη» δεν μπορούσες να βρεις. Πήγες πραγματικά εκεί που σου αξίζει ως άνθρωπος. Δεν φέρθηκες «επαγγελματικά» αλλά ως γνήσιος παρτάκιας. Προφανώς σε πείραζε ακόμη και το γεγονός ότι κέρδιζε η ομάδα και όχι ο  Σλούκας. Εγώ δεν είμαι ούτε κομπλεξικός, ούτε εμπαθής. Θα κερδίζω τον Παναθηναϊκό και όχι τον Σλούκα.
Εγώ έχω σήμα τον δαφνοστεφανωμένο και εσύ την αλογοτροφή. Να προσέχεις μόνο μην γυρίσεις με πούλμαν από καμιά Κωνσταντινούπολη, η με ταξί από το ΣΕΦ. Είσαι ο απόλυτος «ηγέτης» μιας ομάδας που θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει από το back to back των τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα. Μην ξεχάσεις να βγεις μπροστινός μετά από ήττα από εμάς , να μιλήσεις για την «κακή» ΕΟΚ του Λιόλιου, την ΚΕΔ, και για τον ιδρώτα που θα «κλέψουν» από εσένα και τους μισθοφόρους σας. Έτοιμη είναι η «ανακοίνωση». Η ημερομηνία λείπει και τα ονόματα των διαιτητών. Να κοιτάξεις να την αποστηθίσεις ώστε να τα πεις νεράκι, και να μην κομπιάζεις.
Υ.Γ…. ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ δεν ήσουν και δεν θα γίνεις ποτέ… Αυτός πήγε κόντρα στο βρώμικο σύστημα στα 28 του και άλλαξε την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!  Αυτός απέρριψε  τον ΠΑΟ και την μεγαλύτερη παράγκα του παγκόσμιου αθλητισμού για αυτό τον λάτρεψε ο κόσμος του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.2… Εμείς μεγαλώσαμε και γράψαμε Ιστορία στο Παπαστράτειο .….
 
Υ.Γ.3… Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν θα τον φτάσεις ποτέ.
Υ.Γ.4…. Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα….
Υ.Γ.5… Στην εποχή της Καινής Διαθήκης, ένα σέκελ ( αργύριο) άξιζε περίπου τέσσερις δραχμές. Κάθε νόμισμα είχε βάρος λιγότερο από μισή ουγκιά ασήμι, περίπου 16 γραμμάρια το καθένα. Η σημερινή αξία των 30 αργυρίων θα υπολογιζόταν από 400 έως 500 δολάρια.
Υ.Γ.6… Μην μπερδευτείς. Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά.
Υ.Γ.7… Να παίζεις φορώντας ρολόϊ, για να βλέπεις τον χρόνο συμμετοχής σου. 
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.