θ


Translate

5 Σεπτεμβρίου 2023

Νεκρός 70χρονος στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel – Τραγικές στιγμές σε όλη τη Μαγνησία

 Τραγικές στιγμές στον Βόλο και στη Μαγνησία γενικότερα που έχουν “χτυπηθεί” από την κακοκαιρία Daniel. Η περιοχή μετράει έναν νεκρό, καθώς άνδρας περίπου 70 χρονών, αγνώστων προς το παρών στοιχείων, ο οποίος στις 9.20 σήμερα το πρωί, καταπλακώθηκε από τοίχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesia news, ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι του, στην περιοχή του Άνω Βόλου, μεταξύ Αγ. Γεωργίου Μπαξέδων και Ανακασιάς, για να πάει σε χώρο που είχε πρόβατα, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει, καθώς στη διαδρομή, καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε, πιθανόν από το βάρος του νερού.Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, διαπίστωσε ότι τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλά τραύματα και μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο Βόλου.
Σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, που μίλησε στην ΕΡΤ, κ. Αρτοποιό υπάρχει και ένας άνδρας 42 ετών που παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.
Τραγική η κατάσταση και στη Μηλίνα
Αδιανόητες εικόνες καταγράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην περιοχή της Μηλίνας. Η περιοχή έχει στην κυριολεξία “βομβαρδιστεί” από την επέλαση της κακοκαιρίας και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι είδαν καταστήματα να πλημμυρίζουν και αυτοκίνητα να παρασύρονται στην θάλασσα.
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.