θ

Translate

22.6.23

The Simpsons: Είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του υποβρυχίου Titan; – Η ανατριχιαστική σύμπτωση

Το επεισόδιο του 2006 επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές να ισχυρίζονται ότι προέβλεψαν την εξαφάνιση του Titan.
Οι Simpsons φαίνεται ότι έκαναν μερικές απόκοσμες “προβλέψεις”, με τους οπαδούς να υποστηρίζουν τώρα ότι το αγαπημένο καρτούν προμήνυε το χαμενο υποβρυχιο  Titan.

Το υποβρύχιο OceanGate, το οποίο έχασε αρχικά την επαφή το πρωί της Κυριακής, εξερευνούσε το ναυάγιο του Τιτανικού με πέντε άτομα στο πλοίο

Με το πλοίο να παραμένει άφαντο, οι ομάδες έρευνας προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το σκάφος, το οποίο αναμένεται να ξεμείνει από οξυγόνο.

Η ανατριχιαστική σύμπτωση

Σε μια ανατριχιαστική σύμπτωση, οι Simpsons έχοντας ένα επεισόδιο με παρόμοια ιστορία με απίστευτα πολλούς παραλληλισμούς με την καταστροφή.

Αρχικά προβλήθηκε ως μέρος της 17ης σεζόν του κινούμενου σχεδίου και βλέπει τον Homer Simpson να αναλαμβάνει μια ατρόμητη περιπέτεια καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το βυθισμένο πλοίο με τον θησαυρό, το Piso Mojado.

Ο τηλεοπτικός χαρακτήρας όχι μόνο ψάχνει για ένα ναυάγιο στο βυθό του ωκεανού, παρόμοιο με τον άτυχο Τιτανικό, αλλά ο πατριάρχης της οικογένειας εμφανίζεται σε ένα υποβρύχιο παρόμοιο με το χαμένο σκάφος OceanGate.

Μαζί του βρίσκεται ένας άνδρας που πιστεύει ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας, ο Μέισον Φέρμπανκς – με το ζευγάρι τελικά να χωρίζει.

Μοιάζει τρομακτικά με δύο από τους επιβάτες του υποβρυχίου Titan, τον πατέρα και τον γιο Shahzada Dawood και τον Suleman Dawood.

 Αν και ο Homer τελικά επιβιώνει από τη δοκιμασία στο καρτούν και ξυπνάει στο νοσοκομείο λίγο αργότερα, το ζευγάρι εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με άλλους τρεις άνδρες.

Είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του Titan;

Όπως είναι λογικό, το επεισόδιο του 2006 επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές να ισχυρίζονται ότι οι Simpsons προέβλεψαν την εξαφάνιση του υποβρύχιου σκάφους Τιτάν.

Μετά την ανάρτηση ενός αποσπάσματος από την εκπομπή στο Twitter, σύντομα έγινε viral και έχει προβληθεί πάνω από 52.000 φορές από τότε που κοινοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ένας θαυμαστής σημείωσε τις πολλές αλλόκοτες προβλέψεις που είχε κάνει η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας ότι το animation είχε χτυπήσει ξανά.

Αναφέρονται επίσης στους αγνοούμενους επιβάτες που έκαναν tweeting: “Και υπάρχει ένας πατέρας και ένας γιος σε αυτή την “αποστολή”. Οι Simpsons ξαναχτυπούν”.

Ένας άλλος είπε ότι το επεισόδιο απέδειξε εκείνη τη δημοφιλή θεωρία συνωμοσίας ότι ζούμε σε μια προσομοίωση που δημιουργείται από υπολογιστή.

Εν τω μεταξύ, ένας τρίτος θαυμαστής υποστήριξε πιο λογικά: “Ποτέ δεν προέβλεψαν τίποτα. Απλά φτιάχνουν 800 επεισόδια και ευτυχώς έχουν κάποια πράγματα παρόμοια”.

 πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.