θ

Translate

20.5.23

Θέλετε να τους ταΐσετε κι άλλο; Χωρίς ντροπή ο δολοφόνος ανιψιός υποδέχτηκε στην Πρώτη Σερρών τον θείο Κώστα για να κάνουν προεκλογικό αγώνα! Τα παιδιά της Ελλάδας βρίσκονται στους τάφους και αυτοί “ψαρεύουν” ψήφους

Ποιός έχασε το συναίσθημα για να το βρουν οι χοντρόπετσοι Καραμανλήδες! Ο ένας παραιτήθηκε για τη δολοφονία στα Τέμπη και έχει το θράσσος να βάζει και πάλι υποψήφιος. Ο άλλος ο “μπούλης” είπε να μην χάσει ευκαιρία και να τον θυμηθούμε λίγο. Μόνο που δεν είπε κανείς στον πρώην πρωθυπουργό ότι το να στηρίζεις έναν δολοφόνο σε κάνει συνεργό.
Μέσα στην τρελή χαρά λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, παρόντος του μπαμπά, υποδέχθηκε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκειμένου να στηρίξουν τον… προεκλογικό αγώνα!
Μάλιστα, η χαρά τους δεν κρυβόταν αφού ήταν όλο χάχανα με τον κόσμο -ποιός έχασε την τσίπα να την βρει ο ροδοκοκκινομαγουλάκης πρώην υπουργός- με τον πρώην υπουργό να κάνει και ανάρτηση στα social.

Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι:
“Με μεγάλη χαρά καλωσόρισα σήμερα στην Πρώτη, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Τον επί 12 χρόνια Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον πολιτικό της κοινωνικής δικαιοσύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, που ποτέ δεν έλειψε από καμία μάχη. Για όλους αυτούς τους αγώνες, είμαστε περήφανοι. Και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι, με ήθος, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Όπως, επιβάλλει η ιστορία της παράταξής μας, που ξεκίνησε εδώ, από την Πρώτη Σερρών. Την κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Κάστρο της Δημοκρατίας. Κι αυτό το Κάστρο δεν θα πέσει ποτέ!”

 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.