θ

Translate

28.2.23

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» στους δρόμους του Βερολίνου καθώς ο ΠΟΛΕΜΟΣ δείχνει να πλησιάζει… vid

Τραμπουκίζουν ακόμα και μεγάλες γυναίκες που θέλουν να σταματήσει η υποστήριξη στο ΝΑΤΟ και στην Ουκρανία που οδηγεί την Γερμανία στην σύγκρουση με την Ρωσία...
Εκατομμύρια Γερμανών διαφωνούν με την υποταγή της Γερμανίας στις αμερικανικές επιδιώξεις, ενώ δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες κατεβαίνουν στους δρόμους καθημερινά για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική του Βερολίνου που οδηγεί την Γερμανική Ομοσπονδία όλο και πιο κοντά στον ΠΟΛΕΜΟ με την Ρωσία.
Μάλιστα σε κεντρικά σημεία του Βερολίνου και άλλων γερμανικών πόλεων έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ Ουκρανών/Ουκρανόφιλων/Αμερικανόφιλων από την μία και Γερμανών που δεν θέλουν τον πόλεμο με την Ρωσία, από την άλλη, θυμίζοντας εποχές που η Bundesrepublik ήταν χωρισμένη σε δυτικό και ανατολικό μέρος!
Στο βίντεο φαίνονται διεθνιστές, Ουκρανοί, ουκρανόφιλοι και φιλοναζιστές να τραμπουκίζουν ακόμα και μεγάλες γυναίκες!!!
Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!!!
Απλά δείτε το βίντεο:

.

πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.