θ

Translate

1.2.23

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: οι καρδιολόγοι «δεν προλαβαίνουν» τους πελάτες: «ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;»

Όποιος χρειάζεται καρδιολόγο αυτή τη στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσει ένα (μείζον) πρόβλημα. Σχεδόν όλοι οι καρδιολόγοι στην Ολλανδία ξαφνικά «βρίσκονται υπο πίεση». Υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής παντού, σημειώνει ο πρώην βουλευτής Χενκ Κρολ.
Αναρωτιέται: «Είναι φυσιολογικό αυτό ή συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο;».
Η βουλευτής του κόμματος PVV Fleur Agema δήλωσε: «Περιμένετε για τουλάχιστον εννέα μήνες για ένα ραντεβού με έναν ειδικό. Το έμφραγμα ΥΓΕΙΑΣ συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας».
Την περασμένη εβδομάδα, ο Krol αναγνώρισε ότι οι ψεκασμένοι ήταν «προφανώς σωστοί». «Αυτό είναι το συμπέρασμά μου αφού διάβασα το άρθρο του Wierd Duk Saturday και τη στήλη του Leon de Winter στο De Telegraaf. Αυτό πρέπει να το διαβάσουν όλοι.
Ο Duk ρωτά στην εφημερίδα γιατί η υπερβολική θνησιμότητα είναι τόσο υψηλή; Σημειώνει ότι οι ακαδημαϊκοί ερευνητές δεν έχουν βρει ακόμη μια ικανοποιητική εξήγηση για το φαινόμενο (ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: οι ειδικοί δεν θα βρουν ποτέ την απάντηση γιατί όλοι πληρώνονται ή εξαγοράζονται από τους αόρατους και τους υπαλλήλους τους να γράψουν ότι τους πει ο αρχισυντάκτης). Προτείνεται ότι η “υπερβολική θνησιμότητα” στην Ολλανδία σχετίζεται με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. «Δηλητηριώδης σύριγγα ή Covid;» ήταν ο τίτλος της εφημερίδας.
Η μεγαλύτερη καταστροφή από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην ίδια εφημερίδα, ο αρθρογράφος Leon de Winter αναφέρει ότι είναι εντελώς απαράδεκτο να μην αναζητείται άμεσα η αιτία της υπερβολικής θνησιμότητας δεκάδων χιλιάδων Ολλανδών ή η μεγαλύτερη καταστροφή από την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
Επειδή ζούμε στην Ολλανδία γνωρίζουμε μεσα-εξω και έξω-μεσα την κοινωνία και κουλτούρα το ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ μπορεί με βεβαιότητα να γράψει ότι η αλήθεια δεν πρόκειται να βγει ποτέ στην επιφάνεια. Οι υπάλληλοι θα γράφουν μέχρι το σημείο που τους επιτρέπεται σαν λειτουργία του ΚΟΝΤΡΟΛ ΟΠΟΣΙΣΙΟΝ, στα ελληνικά ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Ενα παλιό κόλπο που λειτουργεί τέλεια στον ΝΟΥ βλαμμένων ή κοιμησμένων ή πουλημένων δίποδων.
Όμως, όπως σας γράψαμε αρχές του ΕΤΟΥΣ 2023, η χρονιά αυτή θα είναι αποκαλυπτική για όλους μας…
 πηγη korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.